Mateiu, după 1-4 cu FCSB: “Nu e chiar așa mare dezastru”

0
386

Declaraţiile craiovenilor după eşecul drastic în faţa FCSB, scor 1-4, pe Arena Naţională.

Bon: “E ruşinos”

Dragoş Bon: „E greu când primești asemenea goluri. Azi am suferit. E greu când pleci de la 1-0 într-un derby după o situație care nu anunța nimic.  A fost un moment în care li s-a turnat plumb băieților mei. După pauză am încercat să schimbăm. Cred că am arătat mai bine în a doua repriză, dar am primit un nou gol din neșansă, dintr-o greșeală individuală. Șocul plecării lui Ouzounidis n-a fost pozitiv. Am încercat la pauză să-i trezesc pe băieți, dar nu s-a întâmplat în totalitate. A apărut și accidentarea lui Ivan, apoi accidentarea lui Câmpanu. Nu știu ce probleme au, sper să nu fie foarte grave. FCSB are o calitate foarte bună. Au fost mai inspirați și mai buni decât noi. Îmi prezint scuzele față de suporterii noștri. E un rezultat rușinos. Sper ca băieții să se trezească și să facă uitată această înfrângere”.

Mateiu: „Nu e chiar așa mare dezastru”

Alex Mateiu: ”Este ușor să începi de la 2-0. Șansa a fost de partea lor, le-a intrat totul. Este simplu cu golurile astea norocoase și să începi meciul atât de ușor. Și noi dacă aveam 2-0 cred că ne băteam noi joc de ei. Noi am crezut  că am trecut peste meciul cu Laci, am venit cu mare încredere, chiar ne gândeam că o să facem un meci bun și vom câștiga. Noi am câștigat Cupa, Supercupa, nu mai suntem ăia buni, suntem cei mai slabi. Nu este sfârșitul campionatului, nu am pierdut un sezon, este abia a doua etapă. A fost o greșeală din partea noastră, toți greșim, dar nu e chiar așa mare dezastru”.

Nistor: „Sper să fie un accident”

Dan Nistor: „N-a funcționat nimic! Ne-au dominat și au meritat victoria. Din păcate n-am fost noi, este un eșec, mâine este o nouă zi și trebuie să ne pregătim pentru Conference League. Nu putem să dăm vina pe nimic, azi s-au accidentat mulți jucători și sper să nu fie nimic grav. Meciul de joi va fi foarte important. Îmi doresc din tot sufletul să fie un accident, timpul va decide. Probabil au fost și prea mulți fani, unii dintre noi s-au speriat. Mă așteptam să fie și mai mulți spectatori, a fost un derby. Eu cred că avem puterea să ne calificăm. De mâine încolo voi uita această înfrângere şii ne vom gândi la meciul de joi. Deocamdată avem antrenor, este Dragoş Bon. Eu m-am simțit bine în spatele vârfului, dar important este ca echipa să meargă”