Montella: „Craiova are jucători buni de atac, Gustavo şi Băluţă sunt cei mai periculoşi”

0
157

AC Milan a ajuns în România în seara aceasta, în jurul orei 20, fiind aşteptată la aeroport şi la hotel de câteva zeci de suporteri. La conferinţa de presă au participat antrenorul Vincenzo Montella şi mijlocaşul Giacomo Bonaventura.

Despre meciul de joi seara, de la Severin, Montella a declarat: „Am mare respect pentru Universitatea Craiova şi pentru antrenorul său, care a avut rezultate bune în trecut. De asemenea, am observat că Universitatea Craiova are jucători buni în atac, Gustavo şi Băluţă sunt cei mai periculoşi când au spaţii la dispoziţie, iar noi trebuie să fim atenţi şi agresivi şi să nu le dăm şanse să se exprime, pentru a evita surpriza. Obiectivul nostru este să ajungem în grupe, deci este important să câştigăm meciul de mâine. Sunt 3 ani de când nu am mai jucat în cupele europene şi suntem cu toţii nerăbdători să vedem din nou Milan în Europa. Diferenţa de buget nu câştigă meciurile, acolo trebuie să ne demonstrăm valoarea, concentrarea şi angajamentul pot face şi ele diferenţa. Nu mă gândesc la câştigarea Europa League de pe acum, am în gând doar meciul cu Craiova. Chiar dacă ziariştii italieni nu-l consideră important şi nu au pus întrebări despre acest joc, pentru mine este unul foarte important. Totuşi, sunt optimist, nu mă gândesc că putem rata calificarea. Privim acest meci cu încredere şi entuziasm, suntem puţin în urmă cu pregătirea fizică, am şi schimbat lotul, dar trebuie să compensăm printr-o evoluţie agresivă şi o concentrare maximă. Am făcut transferuri importante, dar putem spune că am recuperat lipsa acestor achiziţii din anii trecuţi”.

„Aeroplanino” s-a declarat bucuros de primirea de care a avut parte echipa sa la aeroport: „Cred că este o idee bună ca Milan să-şi facă o şcoală de fotbal în această regiune, fiindcă am văzut că avem mulţi suporteri aici, ne-au întâmpinat cu eşarfe la aeroport şi ne bucurăm de această susţinere”.