Tinerii craioveni sunt învăţaţi să se implice în viaţa socială

0
228

Asociaţia “Vasiliada” lansează astăzi proiectul “Tineri pentru Comunitate”, prin intermediul căruia îşi propune să contribuie, prin măsuri concrete, la creşterea gradului de implicare şi responsabilitate socială a tinerilor craioveni.

Implementat de asociaţie în parteneriat cu Centrul Regional de Dezvoltare Comunitară şi Mediu, proiectul “Tineri pentru Comunitate” va debuta cu o campanie publică de promovare a responsabilităţii sociale în rândul tinerilor şi va continua cu selectarea a 14 craioveni cu vârste cuprinse între 19 şi 25 ani, care vor fi instruiţi în domenii precum lucrul în echipă, managementul voluntarilor, management de proiect şi atragere de resurse. La finalul perioadei de instruire, tinerii vor avea dezvoltate abilităţile şi competenţele necesare pentru a înfiinţa o organizaţie nonguvernamentală şi de a implementa noi proiecte în folosul comunităţii.

Lansarea proiectului “Tineri pentru Comunitate” are loc astăzi, ora 11.00, în sala de conferinţe a Centrului Social “Firmilian”, al cărui sediu se află în Bănie, pe strada „Mitropolit Firmilian” nr. 10.