Mihai Constantin Mădălin, primarul gospodar și implicat pentru Seaca de Câmp!

0
184

Comandat de PSD Dolj, executat de ED PRESS COM S.R.L., CUI mandatar financiar 21240002.

Candidatul PSD pentru Primăria Seaca de Câmp, Mihai Constantin Mădălin, este un antreprenor ambițios, care a demonstrat că se poate construi o afacere de succes în mediul rural. Om al locului, chiar din Seaca de Câmp, știe exact care sunt prioritățile din comunitate și se înscrie în cursa pentru primărie cu un plan concret.

 

Pentru o comună aflată aproape de malurile generoase ale Dunării, Seaca de Câmp încă are lipsuri mari în ceea ce privește adaptarea la necesitățile actuale. Drumurile au nevoie de asfaltare rapidă, întreaga comună trebuie să înceapă cadastrarea generală, iar candidatul PSD Mihai Constantin Mădălin a gândit și un plan de proiecte pentru fermieri, domeniul sanitar, de mediu, siguranța publică ori amenajarea comunei.

„Toți cetățenii din Seaca de Câmp merită să aibă condiții normale de trai, iar felul în care circulăm în comuna noastră spune multe despre noi. În plus, o investiție în drumuri înseamnă și acces mai facil pentru cei care ne tranzitează localitatea, dar mai ales pentru potențialii investitori”, a explicat candidatul PSD pentru Primăria Seaca de Câmp, Mihai Constantin Mădălin.

Acesta își dorește, pe lângă asfaltarea completă a drumurilor principale din comună, și reabilitarea fântânilor, din respect atât pentru istorie, cât și pentru utilitatea lor în comunitate. Totodată, Mihai Constantin Mădălin vrea să acceseze fonduri pentru realizarea de șanțuri betonate, atât pentru asigurarea accesului la gospodării, cât și pentru colectarea corespunzătoare a apelor pluviale.

Centru de colectare a laptelui pentru fermieri

Principala ocupație a oamenilor din Seaca de Câmp este agricultura, iar fermieri există și ei destui. Candidatul PSD vrea să înființeze un centru de colectare a laptelui, astfel încât producătorii să-și poată strânge la un loc materia primă, să o valorifice și să nu o mai irosească.

O comunitate are nevoie de acces facil la sănătate, iar pentru a și-o păstra, cetățenii au nevoie și să se simtă în siguranță la ei acasă. Mihai Constantin Mădălin și-a propus, pentru mandatul de primar, înființarea poliției locale, pentru a preveni infracțiunile și pentru a interveni rapid atunci când situația o cere, dar și reînființarea centrului medical de permanență din comună. Din punctul său de vedere, strâns legată de sănătatea comunității este și amenajarea unei platforme moderne pentru deșeuri, unde acestea să fie colectate în conformitate cu legea.

Cadastrare generală, locuri de joacă pentru copii și investiții în sport

Candidatul PSD pentru Primăria Seaca de Câmp are în plan, de asemenea, pornirea și finalizarea cadastrării generale de la nivelul comunei, astfel încât problema proprietăților să fie rezolvată. Mihai Constantin Mădălin a pus pe lista priorităților și investițiile în locuri de joacă pentru copii în cele două sate, dar și reabilitarea terenului de sport din comună, alături de construirea unei noi săli de sport.

Numai un om al locului, care și-a demonstrat abilitățile prin felul în care conduce o afacere locală, poate conduce o comunitate pe un drum al modernizării. Mihai Constantin Mădălin este liderul de care Seaca de Câmp are nevoie, acum, mai mult ca niciodată!