Anişoara Stănculescu, candidatul ALDE Dolj, primit cu simpatie peste tot în Craiova

0
85

alde (1)În aceste zile Candidatul ALDE pentru funcţia de PRIMAR al Craiovei, ing. ANIȘOARA STĂNCULESCU, s-a întâlnit cu mii de craioveni în diferite zone ale oraşului.

Aceştia i-au cerut să aibă în vedere, atunci când va ajunge primar, o serie de lucruri, aparent mici, dar care contează foarte mult pentru viaţa lor. Astfel, craiovenii din zonă au solicitat: spaţiu verde în jurul băncilor din faţa restaurantului Baba Novac, foişor pentru socializare, cât mai multe bănci pentru odihnă, club pentru pensionari, refacerea aleii dintre grădiniţă şi liceul Pedagogic, renovarea pieţei Baba Novac, sens unic pe aleea Castanilor, curent electric în foişorul din Craioviţa Nouă de la Orizont, gărduleţ de protecţie la zona verde din Craioviţa Nouă de la Orizont, limitatoare de viteză în Craioviţa Nouă de la Orizont, loc de joacă în Corniţoiu, vis a vis de unitatea militară, mese în piaţa din 1 Mai, toaletă ecologică la foişorul din 1 Mai, din spatele pieţei, rezolvarea problemelor căpuşelor în cartierul 1 Mai, la locul de joacă, problema gunoaielor la locul de joacă în 1 Mai, în spatele pieţei.

 

Candidatul ALDE le-a spus oamenilor că priorităţile ei ca Primar al Craiovei nu vor fi altele decât priorităţile lor.

Anişoara Stănculescu vrea să preia de la oameni cât mai multe probleme cu care ei se confruntă în viaţa de zi cu zi, pentru a putea lua decizii bune imediat ce va prelua funcţia de Primar.

( publireportaj)