BNR, gazda studenţilor de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor

0
314

Un grup de 25 de studenţi din cadrul programelor de studii Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, Management şi Marketing ale Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea din Craiova, a participat la finele săptămânii trecute la o vizită de studiu cu tematică financiară la sediul central din București al Băncii Naţionale a României în cadrul proiectului Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti.

Lansat în anul 2009 ca parte a activităţii de comunicare externă și sprijinire a educației financiare, proiectul BNR – Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti se derulează anual în parteneriat cu universităţile din România şi cuprinde prezentări şi sesiuni interactive pe teme economice de actualitate dedicate studenţilor, masteranzilor şi cursanţilor şcolilor doctorale.

Studenţii FEAA au vizitat Muzeul BNR, Biblioteca, Galeria Guvernatorilor şi Sala de Consiliu şi s-au bucurat de prezentări interactive pe subiecte care au vizat educația financiară şi istoria Băncii Naţionale a României.

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor organizează în cadrul programului “Educaţia financiară – provocări şi soluţii” numeroase evenimente de acest gen în parteneriat cu cele mai importante instituţii ale pieţei financiare din România în scopul consolidării educației financiare. Coordonatorul programului este prof.univ.dr. Cristi Spulbăr.