Primăria Municipiului Craiova aduce la cunoştinţă, persoanelor interesate, că accesul la o parte din spectacolele incluse în programul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Craiova, Ediţia a XVII-a, se va face gratuit

0
26

Primăria Municipiului Craiova aduce la cunoştinţă, persoanelor interesate, că accesul la o parte din spectacolele incluse în programul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Craiova, Ediţia a XVII-a, se va face gratuit, după cum urmează:

–       La Teatrul Naţional ”Marin Sorescu”:

– vineri, 31 mai 2013, ora 19:00, la spectacolul ”Lysistrata” – 300 de bilete;

– sâmbătă, 01 iunie 2013, ora 19:00, la spectacolul ”Furtuna” – 150 de bilete;

– duminică, 02 iunie 2013, ora 19:00, la spectacolul ”Ultimul amnat fierbinte”

– 300 de bilete.

Pentru aceste spectacole biletele se pot ridica de la Agenţia Teatrului Naţional,       începând de sâmbătă 25 mai 2013. Pentru fiecare persoană se vor distribui   maximum 2 invitaţii, o invitaţie asigurând accesul pentru 2 persoane. Invitaţiile se vor ridica pe baza actului de identitate, în limita numărului de         locuri asigurate pentru fiecare dintre cele 3 spectacole.

La cele 3 spectacole, reprezentanţii mass-media au accesul asigurat pe rândul        M, accesul efectuându-se pe baza legitimaţiei de presă.

–       La Teatrul Liric ”Elena Teodorini”:

–       luni, 27 mai 2013, ora 18:00, la spectacolul ”A murit Bubi” – acces gratuit, în

limita locurilor disponibile;

–       sâmbătă, 01 iunie 2013, ora 11:00, la spectacolul ”Cocoşelul neascultător”

– acces gratuit, în limita locurilor disponibile.

La cele 2 spectacole, reprezentanţii mass-media au accesul asigurat pe rândul 1, accesul efectuându-se pe baza legitimaţiei de presă.

–       La Filarmonica ”Oltenia”:

– sâmbătă 01 iunie 2013, ora 18:00, la spectacolul ”Tinere talente” – acces gratuit,

în limita locurilor disponibile.

Reprezentanţii mass-media au accesul asigurat pe rândul 1, accesul    efectuându-se pe baza legitimaţiei de presă.

La toate celelalte spectacole incluse în Programul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Craiova accesul, la toate cele 3 instituţii de cultură, se va face numai pe baza biletelor, bilete care se pot achiziţiona de la casele de bilete ale fiecărei instituţii.