Craiova: Jandarmii GJMb asigură măsurile de ordine la competiţiile sportive

0
117

În perioada 26-28.04.2013 Federaţia Română de Volei organizează în incinta Sălii Polivalente din municipiul Craiova, în parteneriat cu Primăria municipiului Craiova, Cupa României la Volei – masculin şi feminin. Pentru asigurarea măsurilor de ordine şi prevenirea oricăror evenimente ce ar putea perturba buna desfăşurare a activităţilor, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, cu un efectiv zilnic de 60 de jandarmi, asigură măsurile de ordine pe timpul desfăşurării acestui turneu.

De asemenea, în data de 27.04.2013, între orele 08.00-19.00, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, asigură măsurile de ordine la competiţia sportivă internaţională de futsal „Cupa Pelendava” organizată de Clubul Sportiv al Surzilor „Tăcerea Craiova”, în incinta sălii „Ion Constantinescu” din municipiul Craiova.

Jandarmii, sprijiniţi de efective din cadrul IPJ Dolj, Politiei Locale Craiova si ISU Dolj, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii la aceste manifestări sportive şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată. Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova invită spectatorii să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locurile de desfăşurare a competiţiilor sportive, în apropierea şi în interiorul acestora.