Presa catalană: “Espanyol negociază transferul lui Andrei Ivan”

1
90

După ce a anunţat că FC Barcelona este interesată de atacantul Ştiinţei, cotidianul “Sport” precizează interesul concret şi al echipei pregătită de Costel Gâlcă pentru Ivan

 

Formaţia Espanyol Barcelona negociază transferul atacantului Andrei Ivan, informează ediţia online a coditianului spaniol Sport. Sursa citată precizează că formaţia antrenată de românul Constantin Gâlcă e interesată de un împrumut al lui Ivan până în vara acestui an, cu opţiune de cumpărare de 4 milioane de euro. Cotidianul catalan precizează că şi FC Barcelona este interesată de Ivan, dar că Espanyol l-ar “putea fura”, amintind şi de faptul că Andrei Ivan a lucrat cu tehnicianul Constantin Gâlcă la echipa naţională under 17 a României, iar dorinţa jucătorului este să semneze cu gruparea din Barcelona. Spaniolii amintesc şi de două oferte refuzate de Universitatea Craiova pentru atacant: de la VfB Stuttgart şi Steaua Bucureşti. Jucătorul care a împlinit 19 ani la începutul lunii ianuarie a disputat în acest sezon 18 meciuri în Liga I şi a înscris patru goluri.

“Espanyol negociază transferul atacantului Universităţii Craiova, Andrei Ivan. Clubul catalan a făcut o ofertă de împrumut până în vară, cu drept de achiziţie pentru suma de 4 milioane de euro pentru fotbalistul român. Tranzacţia poate fi facilitată de dorinţa jucătorului de a juca pentru Espanyol. Ivan are 19 ani, dar este deja o certitudine, este internaţional român şi poate evolua pe orice poziţie în ofensivă. Câteva cluburi s-au interesat deja de el, dar jucătorul şi-a exprimat dorinţa de a evolua sub comanda lui Gâlcă, care îl cunoaşte foarte bine de când l-a avut în pregătire la naţionala de juniori under 17. Universitatea Craiova a acceptat condiţiile de transfer, după ce refuzase o ofertă de 3,5 milioane de euro de la VFB Stuttgart şi una de la Steaua.

Paraschiv: “Sunt doar discuţii, acum el trebuie să dea goluri pentru Craiova”

Impresarul jucătorului, Sorin Paraschiv, susţine însă că până acum nu a fost făcută nicio ofertă oficială. Impresarul lui Andrei Ivan este de părere că, dacă nu prinde un transfer în această iarnă, jucătorul ar trebui să tragă tare în partea a doua a campionatului, deoarece în vară ar avea şanse şi mai mari să prindă un contract şi mai bun. “Sunt discuţii cu foarte multe echipe, dar nimic concret. M-a întrebat foarte multă lume de el. Ştiu că există şi un interes din partea lui Espanyol, acolo este domnul Gâlcă, cel care-l ştie foarte bine de la naţionala U17. De atunci el a progresat foarte mult. Însă până acum nu este nimic concret, sunt doar discuţii. El trebuie să joace în continuare bine pentru Craiova, să dea goluri şi când o fi să plece, va pleca. Este tânăr şi poate creşte foarte mult”, a declarat Sorin Paraschiv.

1 COMENTARIU

  1. Este mirare pentru suporterii echipei cum pot fi pacaliti sau batjocoriti patronii clubului UNIV.CRAIOVA de acest reprezentant al lor FELIX GRIGORE. Niciodata un patron al unei echipe sau al UNIV.CRAIOVA nu transfera cu imprumut pe cel mai tanar si cotat jucator al echipei care are perspective de afirmare,sa piarda acest transfer daca el nu se integreaza in cele 6 luni de imprumut.In acest context,clubul piede atat transferul cat si prezenta jucatorului in echipa si la nationala daca el nu joaca.In loc sa joace in continuare la UNIV.CRAIOVA pentru a fi din nou la nationala sa participe la competitia Turneului Final European ,unde ii poate creste cota,FELIX si clubul vor sa-l transfere cu imprumut care nu este un avantaj pentru club si jucator.Beneficiu pentru club si jucator este participarea lui la turneul final pentru ai creste cota la trnsfer unde este in avantaj atat jucatorul cat si clubul.Dupa turneul final creste salariul jucatorului la transfer cat si valoarea transferului iar acest FELIX GRIGORE este un dezastru pentru club prin aceste intentii de transfer cu imprumut.Acest transfer cu imprumut, FELIX GRIGORE il fance in avantajul STELEI pentru al transfera la vara mai usor de la UNIV.CRAIOVA fiindca pica transferul de la Espanyol si participarea jucatorului la turneul final.Acest CAL TROIAN din club trebuie sa dispara.

Comments are closed.