Solomon n-are nevoie de partide: are 75% în sondajele personale

1
133

Primarul Antonie Solomon a precizat, ieri, că a rămas membru PDL, dar că nu depinde de acest partid la viitoarele alegeri. Edilul-şef a lăsat să se înţeleagă că i-ar conveni mai mult să nu fie susţinut de PDL şi nici de UNPR, pentru că are foarte multe procente înaintea ambelor formaţiuni politice.

Întrebat dacă mai face parte din PDL, primarul Antonie Solomon a răspuns, ieri, într-o conferinţă de presă, că poate fi regăsit încă printre membrii democrat-liberali. “Mai sunt membru PDL. A ieşit o întreagă nebunie când am spus că mi-aş dori să candidez din partea UNPR”, a spus Solomon. În acelaşi timp, acesta a recunoscut că nu îi convine ca, la viitoarele alegeri, să se meargă pe liste comune ale PDL şi UNPR, explicând şi de ce. “Sincer, nu mi-ar conveni mie, personal. E bine să fie o alianţă în care să stabileşti nişte reguli, să nu te înjuri, să nu îţi dai la picioare, dar liste comune nu mi-ar conveni. Să-i lăsăm să vedem care e forţa UNPR-ului, care e forţa PDL-ului. PDL are 10 sau 8% în sondaje, iar UNPR – 2%, iar eu – 70 sau 75%. Cine stabileşte listele vor zice opt de la noi, opt de la voi. Şi nu-mi convine nici să fiu susţinut de PDL”, a precizat primarul.

“Nu mi-e ruşine să-i privesc pe craioveni în ochi”

Solomon a mai spus că ştie foarte bine cum stă în privinţa gradului de încredere a craiovenilor, pentru că îşi comandă sondaje pentru uzul propriu. “Sondajele le fac şi le ţin numai pentru mine, nu o să le dau publicităţii. Dar, uite, stau bine pe scaun, mă simt bine, nu scârţâie nimic”. În plus, primarul crede că se bucură chiar de simpatia locuitorilor din Craiova. “Eu ştiu ce drum am, nu mi-e ruşine să-i privesc pe craioveni în ochi. Şi, din câte am constatat, mă bucur de simpatia oamenilor, iar asta e mare lucru. Nu ştiu ce au făcut alţii în afară de a-i pune beţe în roate primarului. Puteau să ajute salariaţii din Primărie, nu să trăiască o dramă, 5 milioane pe lună, nici cât o femeie de serviciu. Eu am reuşit să găsesc soluţie legală să le aduc încă 50% la salariu. Nu ştiu ce înseamnă în plus 2-3 milioane, dar e ceva pentru ei”, a mai spus edilul-şef al Craiovei.

 

1 COMENTARIU

  1. PE STR. DRUMUL UNGURENILOR NU S-A DESZAPEZIT, NU A INTRAT NICI UN UTILAJ, IAR NEMERNICUL DE OFITER DE SERVICIU DE LA PRIMARIE NU A STIUT NICI MACAR SA SE PREZINTE SI SA-si SPUNA NUMELE.DEGEABA SPUNE BOC CA DA ORDINE, CA CEI DIN TERITORIU ISI BAT JOC. MAI RAU ESTE DECAT PE TIMPUL LUI CEAUSESCU

Comments are closed.