Încă cinci week-end-uri cu Piaţă Volantă, în centrul Craiovei

0
253

Craiovenii vor avea ocazia să cumpere produse din Piaţa Volantă şi în următoarele cinci wekeenduri. Locaţia va fi aceeaşi de săptămâna trecută, piaţa urmând a fi amenajată în zona pietonală a străzii Theodor Aman, între Casa de Pensii şi English Park. De aici, craiovenii vor avea ocazia să-şi poată achiziţiona direct de la producători o gamă foarte diversificată de produse: flori, fructe şi legume proaspete, preparate tradiţionale din carne, brânzeturi, miere și produse apicole, fructe uscate, ulei de primă presă, ori dulceţuri, băuturi şi conserve de casă.

Am lansat săptămâna trecută o campanie de sprijinire şi promovare a fermierilor doljeni, dar şi din celelalte judeţe ale Olteniei, precum şi a producătorilor de preparate tradiţionale, prin punerea la dispoziţia acestora, în mod gratuit, a întregii Pieţe Volante, pe care o organizăm în această perioadă în Centrul Istoric al Craiovei. Proiectul nostru este susţinut şi de Primăria Craiova, care ne-a pus la dispoziţie, tot gratuit, zona pietonală a străzii Theodor Aman, între Casa de Pensii şi English Park, tocmai pentru a amenaja la fiecare sfârşit de săptămână această piaţă destinată producătorilor. Aici, în următoarele cinci weekenduri, fermierii și producătorii de preparate tradiționale vor putea să-și desfacă marfa, iar craiovenii vor avea ocazia de a mânca sănătos, cumpărând produse proaspete și preparate tradiționale direct de la producători”, a declarat Alin Mărăcine, administrator/director general al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL.

Piața Volantă își va desfășura activitatea în zona pietonală a străzii Theodor Aman din Centrul Istoric al Craiovei, între Casa de Pensii și English Park, în fiecare weekend, până pe 24 noiembrie.