Spectacolul „Furtuna”, în festival la Timişoara

0
382

La invitaţia Teatrului pentru copii şi tineret „Merlin“, spectacolul „Furtuna” al Teatrului pentru copii şi tineret „Colibri” se joacă astăzi pe scena celei de-a II-a ediţii a Festivalului de Animaţie „Sub bagheta lui Merlin“ Timişoara, în Sala mare a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely“.

„Furtuna” de William Shakespeare, cu Marcel Iureş, Oana Stancu, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru, Marin Fagu, este o producţie inspirată de arta animaţiei, pe un scenariu şi în regia lui Cristian Pepino, muzica Marin Fagu. „Furtuna„ se adresează publicului de toate vârstele, prin actori şi păpuşi, într-o notă de fantastic şi umor vorbind despre putere şi destin, răzbunare şi iertare, despre dominaţia binelui asupra răului. Decorurile sunt realizate de Remus Alexandru Gabor, iar costumele sunt concepute de Raluca Aioniţoaie.

Reprezentaţia „Furtuna” a mai fost prezentată tot în această lună la Festivalul Internaţional de Teatru „Poveşti“ Alba Iulia – ediţia a XII-a, iar în luna mai, la Festivalul Internaţional de Teatru de Animaţie „EuroMarionete” Arad – ediţia a XVIII-a.