Modric, jucătorul anului la The Best FIFA Awards

0
66

Luni seară, 24 septembrie, a avut loc The Best FIFA Awards, premiile care răsplătesc cele mai bune performanţe din lumea fotbalului. Premiul “The Best”, oferit celui mai bun jucător de fotbal din sezonul precedent, i-a fost înmânat croatului Luka Modric, care i-a depăşit pe Cristiano Ronaldo şi Mo Salah. “Este o onoare pentru mine şi un sentiment minunat să fiu aici cu acest trofeu în mâini. Vreau să îi felicit pe Salah şi pe Cristiano pentru sezonul bun pe care l-au făcut. Acest trofeu nu este numai al meu, este al tuturor colegilor mei de la Real Madrid şi de la echipa naţională a Croaţiei, dar este şi trofeul antrenorilor mei”, au fost cuvintele lui Modric după ce a primit premiul de cel mai bun jucător al sezonului trecut.

Michael Ballack şi Ronaldinho au anunţat cel mai bun 11 din 2018: David de Gea (Manchester United) – Dani Alves (Paris Saint-Germain), Raphael Varane (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Marcelo (Real Madrid) – Luka Modric (Real Madrid), N’Golo Kante (Chelsea) – Eden Hazard (Chelsea), Lionel Messi (Barcelona), Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain), Cristiano Ronaldo (Real Madrid/Juventus).

Portarul anului – belgianul Thibaut Courtois.

Antrenorul anului – Omul care a cucerit Cupa Mondială cu naţionala Franţei, Didier Deschamps.

Premiul Puskas – Reuşita lui Mo Salah din meciul cu Everton a primit premiul pentru cel mai frumos gol din sezonul precedent.