La Casa Tineretului din Craiova : Târgul CONTEX, ediţia de toamnă

1
410

Târgul CONTEX, organizat  la Casa Tineretului, de catre Camera de Comerţ şi Industrie Dolj, continuă şi în această perioada sub egida CARAVANA PREŢURILOR MICI.

Începând de miercuri, 26 septembrie, orele 12 si până duminică, 30 septembrie 2018, orele 16, producători şi distribuitori la nivel naţional, dar şi local, de îmbrăcăminte, încălţăminte, tricotaje, articole pentru copii, marochinărie, piele, blană, artizanat şi hande made oferă publicului craiovean posibilitatea achiziţionării la preţuri de producător o gamă diversificată de articole.

“Oferta este generoasă, în special pentru doamne, privind noile colecţii de îmbrăcăminte, încălţăminte aduse la Craiova de producători consacraţi din Bucureşti, Braşov, Piteşti, Constanţa, Focşani, Reghin, Făgăraş. Sunt, de asemenea, prezenţi producătorii de piele, încălţăminte şi marochinărie din Arad, Caraş Severin, Suceava, Bistrita Nasaud, Timisoara. Aşa cum v-a obişnuit în ultimii paisprezece ani, târgul CONTEX aduce la Craiova cele mai cunoscute firme româneşti din industria uşoară. Programul zilnic este 10.00-19.00, intrarea libera !”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Camera de Comerţ.

1 COMENTARIU

  1. ce-a ajuns si targu’ asta … o adevarata injghebatura, mutat si micsorat continuu, ba la teatru, ba la mercur-sus, ba la casa stiintei … din ce in ce mai putini ofertanti, marfa tot mai subtirica, cu standuri asemenea tarabelor de balci … ce sa cauti sa mai vii la asa amaraciune …??? cui si cat sa vinzi …??? razbate saracia evidenta si caraghioslacu’ intregii situatii pe la toata incheieturile …

Comments are closed.