Halep, eliminată în primul tur la Wuhan

0
69

Simona Halep a fost eliminată de la Wuhan (China). Liderul clasamentului WTA a pierdut în primul meci din Asia în faţa sportivei Dominika Cibulkova (Slovacia; 31 WTA), scor 0-6; 5-7.

Halep a declarat: “Accidentarea la spate a venit în primul game al antrenamentului cu Petra Kvitova, atunci când am încercat să lovesc un forehand. Am stat în pat două zile, am încercat să mă vindec, dar timpul a fost prea scurt. Nu am vrut să mă retrag pentru că am muncit din greu după US Open şi am vrut să am cât mai multe meciuri în picioare. Acest meci îmi dă încrederea că nivelul meu e foarte bun. Deci, nu sunt dezamăgită! Sunt doar supărată pentru că această accidentare a venit de nicăieri”.

Slovaca s-a arătat deranjată de cele trei intervenţii ale fizioterapeutului cerute de liderul mondial.  “Sunt bucuroasă că am reuşit să o înving pe Simona. A fost dificil, cu toate aceste pauze. A fost un meci greu în setul secund, dar am jucat mai bine pe finalul manşei. Ne cunoaştem foarte bine, iar astăzi am reuşit să joc mai bine şi să merg mai departe”, a declarat a 31-a jucătoare a lumii, la finalul partidei care a durat 85 de minute.

Simona Halep a ajuns la al treilea eşec consecutiv în circuit. După înfrângerile din primul tur de la Cincinnati şi US Open, a venit şi înfrângerea de la Wuhan.