“Împreună dăruim încredere şi speranţă”

0
652

Ieri seara, într-o atmosferă caldă, la Restaurantul Meliss, din Craiova, a avut loc un eveniment caritabil în beneficiul copiilor și tinerilor cu autism de la Centrul de zi ANCAAR Craiova. Împreună dăruim încredere şi speranţă, sub acest motto s-a desfăşurat acţiunea, care a însemnat un moment de revedere, de socializare şi nu în ultimul rând, de încurajare, fiind vorba de solidaritate, solidaritatea în comunitatea în care trăim cu toţii. Partenerul media al evenimentului a fost Ziarul Sănătatea.

Sufletul acestui eveniment, care nu este singular, a fost distinsa doamnă Mihaela Nedelcu, cea care de-a lungul anilor s-a implicat în mai multe activităţi caritabile. ANCAAR este o organizație neguvernamentală ce acționează în domeniul protecției copiilor și a persoanelor adulte cu autism. Misiunea ANCAAR este îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu autism și a familiilor acestora. ANCAAR Craiova își propune creșterea gradului de integrare socială a copiilor și a tinerilor cu autism de la Centrul de zi ANCAAR. Această Organizaţie este reprezentată de doamna Luminiţa Sandu, mama unui băiat diagnosticat cu ani în urmă cu autism, tânărul demonstrându-se zi de zi că se poate, dacă vrei se poate. Delicioasele prăjituri servite în seara de gală fiind pregătite cu migală, cu răbdare şi mai ales cu dragoste de el şi de alţi tineri din cadrul ANCAAR Craiova.

 

Aşadar, în cadrul evenimentului s-au degustat produse de patiserie și de cofetărie făcute de tinerii din Centrul de zi ANCAAR Craiova, s-a ascultat muzică de calitate, de voie bună, de relaxare. Reyna Vox, Rozica Petra şi Alexandru Lilea au fost în mijlocul invitaţilor şi au contribuit la seara perfectă, o seară dedicată unor tineri minunaţi.

Mai mulţi voluntari, tineri veniţi în Craiova prin programul Erasmus, din mai multe colţuri ale lumii, au înţeles simbolistica evenimentului şi au contribuit şi ei la reuşita acestei acţiuni.