Daikin România lansează propriul magazin online

0
654

Daikin România, subsidiara locală a liderului mondial pe piața aparatelor de aer condiționat, lansează magazinul onlinehttp://www.buydaikin.ro/buydaikin.ro, prin intermediul căruia oferă cliențilorsăi acces rapid la soluțiile de climatizare și purificare a aerului,printr-o experiență completăși simplă, direct din confortul propriei locuințe, propulsând astfel Daikin printre companiile axate pe servicii digitale.

Daikin România devine primul producător din piața locală a sistemelor de aer condiționat care mizează pe propria platformă de comerț online pentru a le pune la dispozitie clienților săi servicii integrate de vânzare, precum: consultanță digitală, instalare rapidă asigurată de profesioniști, costuri transparente,garanție extinsă, transport gratuitși suport permanent post-vânzare pentru produsele destinate calității aerului din locuință, consolidându-și în acest fel poziția de lider pe piata HVAC-R din România.

Platforma online buydaikin.ro contribuie la construirea unei abordări centrate pe nevoile consumatorilorși  asigură o experiență de cumpărare de înaltă calitate, cu rol de diferenţiatorpentruclienții Daikin, datorităbeneficiilor importante special create pentruo călătorie fără griji spre confortul optim al acestora.

Lansarea magazinului online dedicat sistemelor de climatizare și purificare a aerului Daikin face parte din strategia companiei de a fi mai aproape de consumatori. Produsele sunt doar la un click distanță, soluțiile de climatizare sunt pliate pe nevoile dinamice ale clienților, montajul este inclus, economisind astfel timp și bani, iar experiența de achiziție este premium, atât prin produsele de înaltăcalitate, cât și prin interacțiunea permanentă cu Daikin pe întreaga durată de viață a echipamentelor.

Prin toate activitățile sale, Daikin dorește să ofere consumatorilor servicii și soluții inovatoare ale portofoliului de produse, inclusiv pe linii noi de business, precum acest nou e-shop. În anul financiar încheiat la 31 martie 2021, compania a continuat trendul ascendent și și-a menținut poziția de lider al pieței HVAC-R din România cu o creștere a afacerilor de 8% față de anul anterior, depășind 30 milioane de euro cifră de afaceri. Trendul pozitiv va continua și în anul fiscal 2021-2022, datorită creșterii volumului activității în sectorul construcțiilor, dar și revenirii investițiilor în zona comercială și mai ales în HoReCa.

Odată cu buydaikin.ro, Daikin integrează soluțiile de purificare și climatizare durabile și