Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj : „Îndrept cele mai bune gânduri ale mele către toţi cei care servesc ţara”

1
644

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa a declarat că se simte onorat să participe la un moment absolut deosebit din existenţa unei structuri prestigioase, a unei structuri de elită a Armatei Române – ceremonia de predare-primire a comenzii Brigăzii 2 Infanterie «Rovine». “Doresc să adresez sincere felicitări domnului colonel Gheorghe Vişan pentru modul în care a reuşit să asigure conducerea acestei unităţi, într-o perioadă marcată de evenimente şi acţiuni însemnate, în care militari din două batalioane ale brigăzii au luat parte la misiuni în sprijinul păcii, în Afganistan. În aceeaşi perioadă, «Scorpionii» craioveni au fost cei care au încheiat participarea Armatei României la operaţiunile din provincia Zabul, după ce, în urmă cu 12 ani, tot ei au deschis seria acţiunilor comune. Vreau să-l asigur pe domnul colonel Gheorghe Vişan de întreaga mea apreciere şi consideraţie şi să îi urez numeroase reuşite în activitatea viitoare”, a subliniat Ion Prioteasa.

Consolidarea unei bune reputaţii

Şeful administraţiei doljene i s-a adresat cu respect col.dr Dorin Blaiu, pe care l-a felicit  pentru numirea sa la comanda Brigăzii 2 Infanterie «Rovine». „Sunt convins că, sub conducerea domniei sale, va continua să-şi aducă o importantă contribuţie la consolidarea bunei reputaţii de care ţara noastră se bucură în rândul partenerilor din Uniunea Europeană şi din Organizaţia Tratatului Nord-Atlantic. În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, folosesc acest prilej pentru a-i transmite domnului colonel doctor Dorin Blaiu mult succes în noua funcţie militară, asigurându-l de toată deschiderea şi deplinul meu sprijin. Cu această ocazie, îndrept cele mai bune gânduri ale mele şi sincere urări de sănătate şi fericire către toţi cei care servesc ţara sub însemnele onorante ale Brigăzii 2 Infanterie «Rovine»”, a mai spus preşedintele CJ Dolj.

1 COMENTARIU

  1. acum cheltuim mult pentru o armata de mercenari ca sa ce ? sa implementam democratia unde inAFGANISTAN sichiar d-l presedinte a spus sa se acorde 2% cu ce ne-am ales cu invalizi [tineri ] un blestem dar ne plac festivitatile chiar d-l presedinte as spus sa se acorde 2% din pib armatei ca sa ce ?intro colonie rominia carene obliga sa avem 1% deficit bugetar cind cheltuielile sun mai mari decit veniturile cauza evaziunea fiscala si traficul de influenta

Comments are closed.