Universitatea Craiova a pierdut şi finala Ligii Elitelor U17

0
203

Săptămână nefastă până acum pentru Universitatea Craiova, care luptă mâine seară pentru calificarea în cupele europene. Alex Mitriţă n-a prins lotul pentru Euro, iar ambele echipe de juniori implicate în finalele Ligii Elitelor au fost învinse la lovituri de departajare. După ce echipa U16 a cedat în ultimul act tocmai în faţa Universităţii Cluj, formaţia U17 a Universităţii a ratat titlul naţional tot după executarea penalty-urilor. La Buftea, Ştiinţa U17 şi echipa similară a FCSB au oferit un meci extrem de spectaculos, plin de execuţii deosebite, ratări incredibile şi suspans, decis până la urmă de la punctul cu var. După 2-2 la finalul celor 90 de minute, FCSB s-a impus cu 5-4.

FCSB a deschis scorul în minutul 6, prin Toma, Bogdan Bușe a egalat în minutul 63, David Popa a făcut 2-1 pentru FCSB cu un şut în vinclu de la 25 de metri, în minutul 83, iar Ristoiu a egalat din nou în prelungiri. La lovituri de departajare, Bușa, Ristoiu, Băloi și Ninaci au punctat pentru Universitatea Craiova, în timp ce Petculescu și Pancu au ratat.

Antrenorul Ştefan Florescu a folosit formula: Glodean – Gașpăr, Bușe, Vozaru, Pancu – Stana (’84 Ristoiu), Petculescu, Chifa (’64 Băloi) – Ciolacu, Luță (’64 Ninaci), Bușa (’88 Mitriță).