Mihăilă, pe lista unor tineri propuşi la Liverpool

0
407

Un site dedicat campioanei lumii, liverpool.com, include numele atacantului Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, pe o listă în care sunt prezentaţi mai mulţi jucători de perspectivă care ar putea fi luaţi în calcul pentru un transfer la formaţia lui Jurgen Klopp.

Din România,  este propusă perechea de la FCSB, Man-Coman, precum şi Vali Mihăilă. Titlul articolului este “Liverpool ştie că viitorul Erling Haaland există şi poate fi găsit”, fiind luate în calcul 4 ţări în care fotbalul nu este la un nivel înalt, dar care sunt în plină dezvoltare şi pot oferi soluţiii. Sunt oferite ca exemplu traiectoriile a 4 dintre actualele staruri ale “cormoranilor”: Salah, Mane, Van Dijk sau Allison, care au fost achiziţionaţi când au performat la nivel înalt, dar scouterii lui Liverpool sunt sfătuiţi să aleagă înainte ca jucătorii cu potenţial să facă pasul spre marea performanţă, deoarece costurile ar scădea.

Despre Mihăilă se spune: “Deşi este mai tânăr decât perechea de la FCSB, Mihăilă poate fi reprezenta o investiţie inetresantă. Chiar dacă are numai 20 de ani, Mihăilă are deja 2 sezoane la Universitatea Craiova, în care a bifat 21, respectiv 29 de prezenţe. Extremă stânga de profesie, cifrele sale nu sunt atât de remarcabile, dar 5 goluri şi 3 pase decisive la 19 ani nu reprezintă chiar o producţie de neglijat, talentul său merită ” scriu cei de la liverpool.com.

Alte nume despre care englezii spun că merită urmărite sunt: norvegienii Evjon Hakon de la AZ Alkmaar, Markus Solbakken de la Ham Kam şi Kristoffer Klaesson de la Valerenga, algerienii Hichem Boudaoui de la Nice şi Adem Zorgane de la Paradou şi danezii Viktor Nelsson de la FC Copenhaga şi Nikolas Dyhr de la Midtylland.