Conferință despre impactul modificărilor legilor justiției asupra activității avocaților

0
244

Baroul Dolj în colaborare cu Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților – ADSA, organizează vineri, 25 mai 2018, începând cu ora 13.00, la sediul Baroului Dolj, Conferința cu tema ”Impactul propunerilor de modificare a legilor justiției și a codurilor – în forma actuală – asupra activității avocaților”.

Evenimentul va fi moderat de av. Daniel Fenechiu, președinte al ADSA și vicepreședinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări din Senatul României.

„Tema propusă este una de interes major pentru juriști. Un asemenea eveniment este binevenit în contextul controverselor și întrebărilor iscate de propunerile de modificare a legilor justiției și a codurilor. Conferința le oferă avocaților membri ai Baroului Dolj oportunitatea de a se angaja într-un dialog constructiv despre impactul efectiv al acestor modificări asupra profesiei”, transmite av. Lucian Săuleanu, Decanul Baroului Dolj.

După cum a transmis și președintele ADSA, av. Daniel Fenechiu, „conferința se dorește a fi o dezbatere deschisă, axată pe opiniile, percepțiile și abordările confraților cu privire la propunerile de modificare ale legilor justiției și codurilor, precum și la impactul acestora asupra profesiei de avocat.”

Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților (ADSA) este o asociație înființată în anul 2011, din dorința unui grup de avocați de a localiza si centraliza cele mai importante probleme cu care se confruntă profesia, în vederea identificării de soluții si demersuri colective, precum și în vederea stabilirii și dezvoltării  legăturilor socio-profesionale și interumane, atât între membrii asociației cât și între aceștia și alți avocați ce împărtășesc aceleași idealuri.