YouTube lansează versiunea locală pentru România

0
108

YouTube anunta lansarea YouTube Romania, versiunea localizata a cunoscutei platforme video. Varianta autohtona va afisa cele mai vizionate si mai populare videoclipuri locale si va constitui o platforma pentru creatorii romanii de continut, difuzori, agentii de publicitate si branduri.

 

YouTube Romania permite creatorilor locali de continut video sa fie mai usor de descoperit, atat in ​​Romania cat si in intreaga lume. De asemenea, companiile locale vor avea de acum posibilitatea de a folosi YouTube ca un mediu de promovare pentru a ajunge la publicul lor. In plus, programul de parteneriat YouTube in Romania va oferi o cale pentru toti producatorii de continut, mari si mici, de a face bani din clipuri video incarcate.

“Numerosi membri ai comunitatii globale YouTube deja vizioneaza conţinut romanesc. Lansarea versiunii locale a YouTube va deschide noi oportunitati pentru creatorii talentati din tara, acestia vor putea fi descoperiti mai usor, atat in Romania cat si de oriunde in lume. Astfel, utilizatorii vor avea acces mai usor la continut de calitate <fabricat in Romania>”, spune Dan Bulucea, Country Manager Google Romania.