Concert interactiv Jukebox, în direct pe Facebook

0
109

Clickshop.ro, mall-ul online al Romtelecom, vă invită la concertul interactiv Jukebox, care are loc astăzi, în direct pe Facebook prin aplicaţia „Garden Party”. Concertul marchează aniversarea unui an de la lansarea Clickshop.ro. Pe lângă muzică la alegere, participanţii pot câştiga premii şi vouchere în valoare totală de peste 250.000 RON.

Astăzi, Jukebox cântă live în aplicaţia Garden Party, începând cu ora 14.00. Oricine poate participa la petrecere – este suficient să aibă un cont de Facebook şi să acceseze aplicaţia ca să îşi rezerve un loc la concert.  „Odată înscris, fiecare participant va primi, pe lângă invitaţia la super-petrecerea online, un voucher de 50 RON reducere pentru cumpărături de minim 200 RON de pe Clickshop.ro. Surpriza zilei este însă că invitaţii pot pleca acasă cu decorul: chiar de când îşi iau invitaţia, utilizatorii pot alege dintre obiectele care vor mobila grădina de pe Facebook unde cântă Jukebox”, se precizează într-un comunicat de presă al Romtelecom. Mai mult, oricine îşi poate chema prietenii la distracţie, că doar nu se face să vii de unul singur la concert! Petrecerea începe la ora 14.00 şi, pentru ca distracţia să fie deplină, concertul va fi interactiv: petrecăreţii pot alege chiar ei melodiile din repertoriul Jukebox. „În pauzele dintre cântece, vor fi anunţaţi câştigătorii  tragerii la sorţi, din dimineaţa zilei evenimentului, în urma căreia se stabileşte cine şi cu ce produse Clickshop.ro pleacă acasă”, se mai spune în acelaşi comunicat. La proiectarea şi dezvoltarea aplicaţiei, Romtelecom a colaborat cu agenţia Webstyler.

 

 

Garantat de Romtelecom, Clickshop.ro este primul mall online deţinut de un operator telecom. Acesta oferă o gamă largă de produse, de la electronice şi produse IT la echipamente pentru casă şi grădină sau articole sportive şi de lifestyle, aparţinând unor branduri internaţionale de marcă, cu mai multe produse decât cele deja cunoscute pe piaţa românească. De la 2.000 produse în 7 categorii la momentul lansării (aprilie 2011), în prezent pe www.clickshop.ro sunt disponibile aproximativ 10.000 produse, organizate în 12 categorii.