Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, cu ocazia Zilei Poliției Române

0
395

Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj :

„Îmi face o deosebită plăcere să vă adresez tuturor un cald cuvânt de salut, în numele Consiliului Județean Dolj, astăzi, când marcăm împreună Ziua Poliției Române – o sărbătoare a unei instituții fundamentale a statului, care s-a identificat, de-a lungul timpului, cu seriozitatea, responsabilitatea, implicarea și solidaritatea.

Toate aceste valori definesc pe deplin activitatea echipei de profesioniști autentici din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, membri ai unei structuri de elită, care, prin modul în care își îndeplinesc zi de zi misiunea, fac cu adevărat cinste uniformei purtate.

Doresc să vă adresez calde felicitări pentru tot ceea ce ați reușit să realizați, ca un colectiv unit și dedicat, consacrându-vă drept un garant al ordinii și legalității pentru comunități și contribuind în mod notabil la asigurarea climatului de liniște și siguranță de care se bucură județul nostru.

De asemenea, vreau să-mi exprim aprecierea pentru calitatea actului managerial, datorită căruia Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj se prezintă drept o instituție modernă, deschisă colaborărilor și parteneriatelor internaționale, consolidându-și prestigiul în țară, dar și în afara frontierelor.

La ceas aniversar, vă rog să primiți sincerele mele urări de sănătate, putere de muncă și succes în tot ceea ce vă propuneți, asigurându-vă, în numele meu și al întregii conduceri executive a Consiliului Județean Dolj, de întreaga susținere și disponibilitate pentru continuarea bunei relații de conlucrare în beneficiul cetățeanului. La mulți ani!“