Fanii Ştiinţei continuă mesajele anti-fuziune

0
372

Varianta fuziunii celor două echipe din Craiova este respinsă vehement de fanii Ştiinţei de peste tot. Înainte de meciul echipei fcu cu Hermannstadt, suporterii Universităţii Craiova din Sibiu s-au exprimat împotriva eventualei contopiri cu echipa lui Adrian Mititelu. Fanii Ştiinţei din oraşul de pe Cibin, reuniţi în facţiunea „Gruppo Sibiu”, au afişat mesaje anti-fuziune chiar lângă autocarul echipei lui Adrian Mititelu. „Ne păstrăm identitatea cu cinste şi foc, gândul fuziunii rămâne eternul vostru joc”, „Fără fuziune” şi încă un mesaj „codat”, „FMSP”, împotriva familiei Mititelu, au fost afişate de cei din „Gruppo Sibiu”.

Galeria Universităţii Craiova respinge orice idee de fuziune cu echipa lui Adrian Mititelu şi a publicat câteva mesaje care au fost pregătite pentru ultimul meci de campionat, cel cu „U” Cluj. Deşi nu conţineau trivialităţi, mesajele au fost interzise de observatorul meciului, Imilian Şerbănică, spre stupoarea fanilor, dar şi a oficialilor clubului Universitatea Craiova. 

“E ilegal, deci imposibil, oricât de mulţi ar delira…Știinţa e club de drept public, deci nu poate fuziona!”, “Există o singură Ştiinţa, cu marcă şi cu palmares, şi-un impostor fără pereche, din Booveni, bineînţeles!”, „Fuziune cu nimic, între un leu şi un limbric?” au fost mesajele Peluzei Nord Craiova.