Cu CFR-ul doar victoria contează

0
84

Pentru Universitatea Craiova, un egal sau un eşec ar avea aceeaşi valoare ca puncte de start în play-out

După egalul de la Severin, cu Pandurii, Universitatea Craiova nu mai are nici şanse matematice să prindă play-off-ul, consfiinţind sezonul ratat în toate competiţiile. Rezultatele au fost modeste în sezonul regulat, jocul, pe măsură, iar arbitrajele potrivnice au pus bomboana pe colivă. Practic, alb-albaştrii au avut doar două decizii favorabile: un penalty primit pe final cu Viitorul, acasă, la 0-2, şi un penalty neacordat Petrolului la 2-0 pentru Universitatea, în prelungiri, astfel încât nu se poate discuta de un avantaj concret. În schimb, în meciurile de la Giurgiu, Chiajna, Severin şi cele de acasă cu Voluntari, ASA sau Dinamo, au fost decizii evidente care au prejudiciat Craiova de puncte importante. Dincolo de cauzele obiective, au fost erori manageriale, tactice sau de imagine care au adus echipa în situaţia de a se lupta pentru evitarea retrogradării.

Sâmbătă, Universitatea dispută ultimul meci din sezonul regulat, contra lui CFR Cluj, echipă care ar mai fi avut şanse la play-off dacă îşi recupera la TAS deficitul de 6 puncte cu care a pornit în campionat. Dimpotrivă, din cauza datoriilor, clujenii riscă să mai piardă alte patru puncte în perioada următoare. Ca şi Pandurii, CFR-ul a ajutat indirect Universitatea să rămână cu şanse de play-off, deoarece a învins-o pe ASA Tg. Mureş, însă alb-albaştrii au fost cei care nu şi-au putut câştiga propriile partide. În cazul în care CFR-ul îşi păstrează actuala zestre de puncte, meciul de sâmbătă devine unul pentru locul 8. În tur, oltenii s-au impus cu 2-1 în Gruia şi pentru a-şi menţine actuala poziţie pot lua în calcul inclusiv o înfrângere cu 1-0, care le-ar păstra avantajul meciurilor directe. În schimb, pentru a avea 17 puncte la debutul play-out-ului, Universitatea trebuie neapărat  să câştige meciul de sâmbătă, o remiză fiind echivalentă cu un eşec, deoarece ar porni în ambele cazuri cu 16 puncte ultima parte a sezonului.

S-au pus în vânzare biletele

Biletele pentru meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj pot fi comandate online, accesând link-ul de pe site-ul oficial al clubului sau accesând direct site-ul www.biletecsuc.ro. Tichetul de acces va sosi acasă. În urma colaborării dintre „U” Craiova şi Eventim.ro, biletele pot fi procurate de azi până în ziua meciului din magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange şi OMV. Totodată, se găsesc şi la magazinul oficial, situat în zona English Park. La casele de bilete de la stadionul Extensiv, tichetele de acces la meci vor fi la vânzare vineri şi sâmbătă, începând cu ora 10. Porţile stadionului Extensiv vor fi deschise la ora 12, iar accesul suporterilor se va face astfel: pe Poarta 1 spre Tribuna Oficială, Tribuna 1; pe Poarta 2 spre Peluză;  iar pe Porţile 3, 4 şi 5 accesul se va face dinspre Aleea Potelu spre Parcul Nicolae Romanescu, pentru Tribuna a II-a. Spectatorii vor avea acces numai pe bază de tichet. Copiii sub 14 ani au intrarea liberă, dar vor trebui să fie însoţiţi la stadion de o persoană adultă, care posedă bilet. În ziua meciului, traficul rutier va fi restricţionat între orele 12 – 18, pe străzile Fântâna Popova, Bucura, Potelu, Aleea Potelu, Aleea I Potelu, Aleea 2 Potelu, circulaţia auto pe aceste tronsoane fiind permisă doar cu premise de acces auto emise de clubul Universitatea Craiova.