Expoziție la Galeria „Vollard”: „4 ani în culori”

0
367

Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, Primăria și  Consiliul Local Craiova şi Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfânta Lucia” vor organiza mâine, 25 noiembrie, ora 1400, la Galeria „Vollard”, expoziţia de pictură „4 ani în culori”, cu lucrări realizate de Alexandru Neagoie. La numai 4 ani, acesta are deja în palmares un trofeu obţinut la concursul „ Gala Micilor Artişti” 2013 şi o bogată colecţie de planşe colorate şi picturi în culori de apă: tempera şi acuarelă.

Alexandru Neagoie frecventează Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfânta Lucia” din Craiova. Se pregăteşte în paralel cu prof. Ioana Fluieraşu la Palatul Copiilor din Craiova şi cu prof. Magda Buce-Răduţ la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” şi, bineînţeles, în cadrul grădiniţei, cu educatoarele Monica Chirea şi Roxana Nanău, precum şi cu prof. Alexandra Cleoantă.

Cu prilejul vernisajului de mâine, micul artist împreună cu un grup de copii, membri ai Clubului ARTI, vor susţine un mini-spectacol de muzică pop. Expoziţia va rămâne deschisă la Galeria „Vollard” până pe data de 29 noiembrie, apoi va putea fi vizitată la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfânta Lucia”.