Handbalistele Craiovei, învinse pe final de Minaur

0
312

Neînvinsă în primele 4 runde, echipa feminină de handbal a Craiovei a acumulat deja două înfrângeri, după cea de la Buzău venind şi una pe teren propriu, cu Minaur Baia Mare şi se prefigurează o a treiapentru craiovence, fiindcă vor întâlni în etapa viitoare campioana CSM Bucureşti, miercuri, 27 octombrie.

Minaur s-a impus sâmbătă cu 28-27 la pauză 16-12. A fost o cursă de urmărire pentru formaţia lui Bogdan Burcea, mereu în dezavantaj, iar când în sfârşit s-a reuşit recuperarea deficitului, la 27-27, oaspetele au punctat din 7 metri, prin fosta jucătoare a Craiovei, Burlachenko.

Au jucat pentru SCM Craiova: Dzhukeva, Chetraru, Curmenţ (portari), Ţicu 5 goluri, Bak 4, Loken 3, Colac 3, Şelaru 3, Zamfir 2, Adespii 2, Cace 1, Cârstea 1, Andrei 1, Jipa 1, Ţăcălie 1.

SCM Craiova este pe locul 8, cu 8 puncte, după 6 etape din Liga Florilor MOL.

La final, antrenorul Bogdan Burcea a declarat: “Trebuie să ne uităm la noi în curte, aşteptăm eficienţă mai mare din partea unor sportive, mai ales cele cu experienţă vastă. Mergem înainte, deşi nu facem parte din aria marilor echipe, noi suntem în Liga Naţională să oferim spectacol şi aşa cred că vom face şi în etapa viitoare”.

Nici handbaliştii de la CS Universitatea Craiova nu s-au descurcat mai bine, pierzând cu 41-27 în deplasarea de la Oradea, în etapa a 6-a a ligii secunde.