Minoră dispărută de la un Centru de copii

0
94

O fată de 13 ani, instituționalizată la un Centru din localitatea Dioști, a dispărut la începutul acestei luni. Reprezenții unității au anunțat Poliția după ce au văzut că fata nu apare, iar acum oamenii legii o caută și fac apel la sprijinul cetățenilor.

Polițiștii doljeni au fost anunțați, pe 15 octombrie a.c., de reprezentanţi ai Complexului Servicii Specializate de Tip Rezidenţial Copii Dioşti, că, la începutul lunii, mai exact pe 3 octombrie, minora Maria Diaconița, de 13 ani, din Filiaşi, a plecat voluntar din Complexul unde era instituţionalizată, iar până în prezent nu a revenit. Din primele verificări a rezultat că minora a părăsit complexul în repetate rânduri fără acordul reprezentanţilor legali, fiind găsită după diferite perioade de timp, acesta fiind și motivul pentru care polițiștii nu au fost anunțați în ziua dispariției.

„Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la minoră sunt rugate să contacteze de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze SNUAU 112”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Semnalmentele fetei sunt: înălțime 1,55-1,60 metri, 55 – 60 kg, ochi căprui, păr tuns scurt, vopsit blond, față rotundă, nas drept, piercing la nivelul arcadei ochiului stâng, purta blugi de culoare albastră, haină din stofă de culoare gri, eşarfă roz, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.