TNC a prelungit perioada de înscriere la castingul pentru spectacolul „100 pentru România – Teatru documentar”

0
78

Teatrul Național din Craiova (TNC) anunță preselecția online pentru casting-ul spectacolului „100 pentru România – Teatru documentar”, regia Alexandru Boureanu. Spectacolul este parte a proiectului cultural-artistic „100 pentru România”, dedicat aniversării a 100 de ani de la Marea Unire din anul 1918, și va fi prezentat la Craiova pe 1 Decembrie 2018. Instituția a anunțat, ieri, că perioada de înscriere la casting s-a prelungit până la data de 1 octombrie 2018. Data și ora casting-ului vor fi anunțate zilele viitoare.

Cerințe:

  • Se caută actori profesioniști care să semene cât se poate de mult cu figurile personalităților: Regele Ferdinand, Regina Maria, Nicolae Titulescu, Ion I.C. Brătianu, P.P. Carp, Alexandru Marghiloman, Gen. Berthelot, Constantin Stere, I. Nistor, Iancu Flondor, Ștefan Cicio Pop, Vasile Goldiș, Iuliu Maniu, Iuliu Hossu.
  • Participanții trebuie să trimită un CV și una sau mai multe fotografii, la adresa de e-mail castingtncms@gmail.com, până la data de 1 octombrie, ora 23:00.
  • Este foarte important ca fotografiile participanților să fie cât se poate de fidele realității. Nu se vor lua în calcul fotografiile editate de profesioniști.
  • Bărbații nu se vor tunde și nu se vor bărbieri.

În urma acestei preselecții va avea loc un casting la sediul Naționalului craiovean ce va fi anunțat în timp util.