Proiect derulat de Consiliul Judeţean Dolj, în favoarea elevilor din mediul rural: achiziţionarea de microbuze şcolare electrice

0
232

 Consiliul Judeţean Dolj a câştigat un proiect în valoare de peste 36 de milioane de lei, pentru transportul gratuit al elevilor. Astfel,  peste 1.000 de elevi, din 24 de localități din județul Dolj, vor beneficia de aceste servicii pentru a ajunge la cursuri. Achiziția de microbuze școlare a fost realizată prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

„Consiliul Județean Dolj a depus și a câștigat proiectul pentru dotarea cu 24 de microbuze electrice a școlilor din localitățile: Afumați, Braloștița, Drănic, Rast, Pleșoi, Amărăștii de Jos, Teslui, Argetoaia, Bratovoești, Catane, Coțofenii din Dos, Desa, Drăgotești, Murgași, Perișor, Sopot, Vârvoru de Jos, Valea Stanciului, Bârca, Bistreț, Celaru, Caraula, Gângiova și Șimnicu de Sus. Am semnat deja contractul de finanțare și urmează să demarăm licitația pentru achiziție. Valoarea proiectului „Transport școlar verde pentru elevii din județul Dolj” este de 36 milioane de lei.”, a precizat Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj.