Trofeul Ciucaş la Table se mută la Craiova

0
119

Craiovenii pasionaţi de jocul de table, profesionişti sau amatori, sunt aşteptaţi să-şi arate măiestria în mânuirea zarurilor, la cel mai important eveniment de table din România eveniment de table din România intitulat “Trofeul Ciucaş la Table”, care se desfăşoară timp de două zile – astăzi şi mâine – în Piaţa Prefecturii din Craiova.

Turneul, care se află la cea de-a treia ediţie, se desfăşoară în sistem open şi este organizat de Ciucaş în colaborare cu Federaţia Română de Table, după ce în oraşele Braşov şi Ploieşti au fost deja aleşi câştigătorii, care vor participa la marea finală din Bucureşti. Evenimentul începe astăzi cu meciurile preliminarii iar, duminică, 25 august finaliştii se vor bate pentru Trofeul Ciucaş la Table, dar şi pentru marele premiu în valoare de 500 de euro. În ambele zile, turneul are loc în intervalul orar 11.00 – 19.00. Restul finaliştilor vor avea parte de premii cu valori cuprinse între 200 şi 300 de euro. În timp ce participanţii vor fi antrenaţi de joc, spectatorii vor avea la dispoziţie o mulţime de activităţi interactive în urma cărora pot câştiga premii constând în bere, dar şi multe alte cadouri surpriză. „Ne bucurăm de încă o etapă a Trofeului Ciucaş la Table, un eveniment dedicat tuturor iubitorilor jocului de table, dar şi a consumatorilor Ciucaş dornici să se bucure de momente distractive alături de prieteni. Considerăm Trofeul Ciucaş la Table un prilej excelent de a descoperi noi talente dar şi o excelentă ocazie de distracţie, alături de berea preferată a consumatorilor din Craiova – Ciucaş” a declarat Ştefan Teodorescu, Group Brand Director.

 

Ultima etapă a „Trofeului Ciucaş la Table” va avea loc în Bucureşti, în perioada 21 – 22 septembrie. În cadrul evenimentului toţi câştigătorii din etapele anterioare vor avea ocazia să se întreacă în mânuirea zarurilor pentru a cuceri marele premiu în valoare de 1.000 de euro.