Special pentru judeţul Dolj / Vodafone lansează “Nelimitat 5”

0
476

Utilizatorii Cartelei Vodafone din judeţul Dolj pot beneficia de noua extraopţiune “Nelimitat 5”, care oferă SMS-uri nelimitate în orice reţea naţională şi de două ori mai multe beneficii la serviciile de voce şi trafic de date.

«Astfel, activând extraopţiunea “Nelimitat 5”, în valoare de 5 euro credit, utilizatorii Vodafone din judeţul Dolj primesc beneficii duble: 4.000 de minute în reţea, 200 de minute naţionale şi 100 MB trafic de date, pe lângă SMS-urile nelimitate către orice reţea naţională», se precizează într-un comunicat de presă al Vodafone.

Promoţia completează portofoliul de extraopţiuni lansat la sfârşitul lunii mai, care aducea, în premieră pentru Cartela Vodafone, comunicarea nelimitată prin SMS-uri în orice reţea naţională. Pentru tinerii cu vârsta de până la 26 de ani, extraopţiunea “Nelimitat 5” oferă, de asemenea, SMS-uri naţionale nelimitate şi de două ori mai multe beneficii: 4.000 de minute în reţea, 200 de minute naţionale şi 200 MB trafic de date. „Extraopţiunea poate fi activată atât de noii utilizatori, cât şi de clienţii existenţi”, se mai precizează în comunicat.