Cazul Craiova, poveste fără de sfârşit

0
238

 Mititelu solicită convocarea de urgenţă a Comitetului Executiv

Printr-un comunicat oficial remis ieri, conducerea Universităţii Craiova a făcut public faptul că a somat Federaţia să convoace de urgenţă Comitetul Executiv.
Prin acest demers se cere lămurirea situaţiei clubului de către membrii Comitetului Executiv, “singurul organism ce poate lua o decizie cu privire la situatia SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA”, după ce pe adresa clubului au sosit până acum două înştiinţări care se bat cap în cap: “În prima adresă, semnată de consilierul juridic al FRF, Adrian Stângaciu, ne comunicaţi faptul că nu veţi pune în aplicare sentinţa civilă executorie a Curţii de Apel Bucureşti. În a doua adresă, primită de FC Universitatea Craiova pe 20 iulie 2012, semnată de Sandu Mircea, ne comunicaţi o aşa zisă decizie a Comitetului de Urgenţă al FRF, prin care acest organism a hotărât ca am fi reintegraţi în competiţia Ligii a II-a, în sezonul 2012/2013!”

“Am fost dezafiliaţi printr-o decizie a Comitetului Executiv. Solicităm acum să primim un răspuns concret tot din partea acestui organism. Nu se poate să ne dea afară directorul şi să ne reprimească secretara”, au comentat oficialii Ştiinţei.