Traian Vasile Stan continuă dezvoltarea comunei Teslui

0
189

Comandat de PSD Dolj, executat de ED PRESS COM S.R.L, CUI mandatar financiar 21240002.

Primar în funcție și candidat PSD pentru un nou mandat, Traian Vasile Stan rămâne același om, implicat și dedicat proiectelor derulate în Teslui

Într-o strânsă legătură cu cetățenii pe care îi reprezintă și parte a unei echipe pe care o coordonează cu pricepere, Traian Vasile Stan, primar în funcție și candidat PSD pentru un nou mandat, este singurul care poate să facă alegeri bune pentru comuna Teslui. În continuare, o va face cu asumare, cu responsabilitate și cu un singur scop, acela de a ridica nivelul de trai al oamenilor care au încredere în deciziile sale.

Spre finalul unui mandat cu reușite și privind către alți patru ani pe care și-i va dedica dezvoltării continue a comunei Teslui, Traian Vasile Stan și echipa sa au asigurat, în perioada 2020-2024, dezvoltarea infrastructurii rutiere și au îmbunătățit accesul la educație a copiilor din comunitate.

„În ultimii patru ani, activitatea mea ca primar al comunei Teslui a fost concentrată pe modernizarea infrastructurii și îmbunătățirea educației, cu proiecte majore de modernizare a drumurilor și dotarea școlilor cu echipamente moderne. Aceste inițiative au avut un impact pozitiv asupra calității vieții în comunitate, demonstrând angajamentul meu pentru dezvoltarea și prosperitatea comunei Teslui”, menționează Traian Vasile Stan, primar în funcție și candidat PSD pentru Primăria Teslui.

Activitatea edilului a însemnat și o serie de provocări. Le-a depășit pe toate și este mulțumit de rezultatul obținut. „Cea mai mare provocare din acest mandat a fost asfaltarea drumurilor în satele Preajba de Pădure, Preajba de Jos, Coșereni, Țărțăl și Fântânele. Coordonarea acestui proiect vast a necesitat o planificare atentă, negocierea finanțării și o colaborare strânsă cu echipele de construcție. Cu toate acestea, prin muncă asiduă și efort comun, am reușit să depășim provocările, îmbunătățind semnificativ infrastructura de transport pentru comunitatea noastră”, continuă edilul comunei Teslui.

 

Investiții în modernizarea infrastructurii rutiere

Cea mai importantă reușită la nivelul comunei, în mandatul 2020-2024,  pentru primarul Traian Vasile Stan, a fost asfaltarea și modernizarea infrastructurii rutiere.

„Cea mai importantă reușită la nivel comunal, în perioada amintită, a fost asfaltarea drumurilor și modernizarea infrastructurii rutiere în satele anterior amintite, alături de modernizarea școlilor și îmbunătățirea drumurilor agricole. Aceste proiecte au crescut semnificativ accesibilitatea și condițiile de trai pentru locuitori, stimulând în același timp dezvoltarea economică și accesul la educație de calitate. Este un pas major spre crearea unei comunități mai bine conectate”, mai spune candidatul PSD la Primăria Teslui.

Edilul a reușit să ducă la bun sfârșit, în mandatul ce stă să se încheie, tot ce și-a propus. „ Privind mandatul ce se va încheia curând, pot afirma că sunt mândru de faptul că am realizat tot ce mi-am propus. Fiecare obiectiv stabilit a fost atins prin muncă asiduă și dedicare, contribuind la îmbunătățirea semnificativă a comunității noastre. Desigur, există întotdeauna noi provocări și obiective care apar pe parcurs. Chiar dacă până acum nu am avut oportunitatea de a aborda fiecare dintre aceste noi inițiative, sunt pregătit să lucrez din greu pentru a asigura progresul continuu al comunei noastre. Angajamentul meu pentru comuna Teslui este neclintit, și voi continua să pun nevoile comunității noastre pe primul loc, luptând pentru a aduce îmbunătățiri care să ne facă mândri”, mai spune Traian Vasile Stan.

Foarte importantă, pentru fiecare primar, este și colaborarea cu membrii consiliului local. La Teslui nu sunt probleme.„Am avut o colaborare exemplară. Am funcționat ca o echipă unită, cu un scop comun: modernizarea și dezvoltarea comunei noastre. Împreună, am reușit să stabilim și să implementăm proiecte care au avut un impact semnificativ asupra comunității, demonstrând că, atunci când lucrăm împreună, putem realiza lucruri mărețe. Această sinergie ne-a permis să transformăm viziunea noastră pentru Teslui, în realitate, creând o comunitate mai puternică și mai prosperă. Sunt recunoscător pentru dedicația și sprijinul lor continuu și mă bucur să continui această colaborare fructuoasă”, adaugă edilul comunei Teslui.

Extinderea sistemelor de apă și canalizare, o prioritate 

Edilul Traian Vasile Stan are obiective clare și pentru următorii patru ani. Cum deja și-a obișnuit comunitatea pe care o reprezintă, tot ceea ce se va întâmpla va asigura dezvoltarea comunei și o permanentă îmbunătățire a condițiilor de viață.

„Vom continua modernizarea infrastructurii rutiere pentru a ne asigura că toate căile de acces din și către comuna noastră sunt sigure, accesibile și bine întreținute. Acest efort va include și modernizarea drumurilor agricole, esențiale pentru activitățile agricole locale. Un alt obiectiv specific este extinderea sistemului de canalizare în satul Preajba de Pădure, consolidând și mai mult infrastructura noastră de servicii publice. Aceste obiective reflectă angajamentul meu pentru progresul continuu al comunei Teslui și îmbunătățirea vieții fiecărui locuitor. Prin colaborare strânsă cu consiliul local și cu sprijinul comunității, sunt încrezător că vom realiza aceste obiective esențiale pentru un viitor prosper”, conchide candidatul PSD la Primăria Teslui, Traian Vasile Stan.

CE ÎMI PROPUN PENTRU COMUNA TESLUI

  • Aproape 9 milioane de lei, modernizarea drumurilor de interes local în satele Preajba de Pădure, Preajba de Jos, Coșereni, Țărțăl și Fântânele, investiție realizată prin Programul „Anghel Saligny”
  • Peste 4,5 milioane de lei, modernizarea infrastructurii de acces agricol în comuna Teslui, investiție cu fonduri europene
  • Aproape 140 mii de lei, dotarea Căminului Cultural Preajba de Pădure, investiție cu fonduri europene
  • Peste 4 milioane de lei, creșterea eficienței energetice a Școlii Teslui, investiție cu fonduri europene
  • Peste 1 milion de lei, creșterea eficienței energetice a Căminului Cultural Preajba de Pădure, investiție cu fonduri europene
  • Peste 850 mii de lei, dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a școlilor din comuna Teslui, investiție cu fonduri europene

Traian Vasile Stan, primarul comunei Teslui: „Pentru următorii patru ani, obiectivele mele se concentrează pe îmbunătățirea fundamentală a infrastructurii și serviciilor esențiale în comuna noastră. Primul obiectiv major este înființarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în satele Țărțăl și Fântânele, un pas crucial în asigurarea accesului la servicii de bază pentru toți locuitorii.“