Universitatea vinde 2.000 de abonamente pentru sezonul următor

0
313

Clubul Universitatea Craiova a pus deja în vânzare abonamentele pentru sezonul următor, însă nu va scoate la vânzare mai mult de 2.000 de carduri de intrare. Şi totuşi, abonaţii ar putea fi în număr de 10.000, fiindcă abonaţii de anul trecut, în număr de aproximativ 8.000, vor avea ocazia, în termen de o lună, de a-şi reînnoi abonamentele, costul pentru ei urmând să fie acelaşi din sezonul trecut, adică mai mic decât cel de anul acesta. “Abonaţii de anul trecut au preţ preferenţial pentru abonamente, însă le pot reînnoi numai până la 23 iunie. Am hotărât să acoperim 33% din capacitatea arenei, aşa că vom scoate la vânzare doar 2000 de abonamente. Ne oprim la acest prag, fiindcă vrem să aibă şi fanii din alte localităţi ocazia de a prinde un bilet la meciuri, fiindcă suntem nu numai echipa Craiovei, ci a Olteniei” a precizat preşedintele Marcel Popescu, acesta precizând că în conturile clubului au intrat, în medie, la meciurile de pe “Ion Oblemenco”, aproximativ 90.000-100.000 de euro pe meci, bani din bilete şi abonamente. Preţurile noilor abonamente sunt: 190 de lei (peluze), 380 de lei (tribuna a II-a), 500 de lei (tribuna I), 1000 de lei (VIP). Pensionarii au reducere de 50% pentru abonamente la tribuna a II-a, iar studenţii au aceeaşi facilitate, dar la Peluza Nord.

Fanii îşi pot cumpăra abonamentele şi online, prin platforma pusă la dispoziţie de Eventim, partenerul Universităţii Craiova. “Suporterii vor putea să cumpere abonamente online, direct din site-ul oficial al echipei, iar în viitor vor putea să achiziţioneze şi bilete în acest mod. Platforma va fi funcţionabilă şi va chiar îmbunătăţită. Vom face şi o aplicaţie “one touch buy”, prin scanarea amprentei, ca să facilităm accesul fanilor la meciuri. Este o onoare şi un privilegiu să fim parteneri cu Universitatea Craiova “ a spus Claudiu Popa, reprezentantul Eventim, partener al clubului din Bănie.

Suporterii au luat cu asalt începând de ieri magazinul mobil pentru a-şi reînnoi sau cumpăra abonamentele, primii sosiţi având surpriza de a primi cardurile de la Gică Craioveanu, Gustavo şi Tiago Ferreira.