AMR 4, borna Bistriţa

1
225

CS Universitatea întâlneşte o echipă anunţată recent că nu poate promova

Gloria Bistriţa – CS Universitatea Craiova

Stadion: „Jean Pădureanu”, sâmbătă, ora 11

Gloria: Albuţ (cpt.) – Budăcan, D. Matei, Chibulcutean, Ţârcă – C. Roşu, Nalaţi, Feher, M. Chiţu – O. Bucur, Brumă. Antrenor: Cristi Coroian.

Universitatea: Brac – Ljubinkovic, Pătraşcu, Izvoranu, Vătăjelu – Vandelanoitte – Ganea, Pleşan (cpt.), Ferfelea, Varga – Curelea. Antrenor: Gabi Balint.

Arbitri: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe) – Radu Ghinguleac, Mircea Grigororiu (ambii din Bucureşti). Rezervă: Adrian Ilieş (Ploieşti).

Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu), Costin Dan (Zalău).

Craiova intră în perioada calculelor, cu patru etape înainte de finalul sezonului. Alb-albaştrii au nevoie de 3 victorii pemtru a fi siguri de promovare. Pe de altă parte, aceste calcule ar fi simplificate de o victorie la Bistriţa, coroborată cu un succes Mureşului acasă cu Vâlcea. Numai că ASA, care ar promova matematic cu o victorie, a anunţat o serie de absenţe pentru azi, în frunte cu vedetele Hora, Bumba, Verdeş şi N’Doye, care ar putea fi menajaţi pentru jocul de pe „Ion Oblemenco”, din etapa intermediară. În plus, Stanciu a precizat că ar prefera ca ASA să fie însoţită în Liga I de Vâlcea, echipa din Zăvoi alăturându-se coaliţiei din care fac parte ASA şi Bistriţa. Numai că Universitatea nu are nevoie să se uite în alte părţi, cât timp depinde doar de ea. Întâlneşte o echipă care nu are licenţă de Liga I, dar care mai speră să-şi salveze sezonul la TAS. Bistriţa este una dintre cele 3 formaţii care au învins Craiova în acest sezon, alături de ASA şi Reşiţa. A fost 1-0 în prima etapă a returului sezonului regulat, eşec care a întrerupt atunci o serie de 7 victorii cu Stângă pe bancă. Universitatea trebuie să se aştepte şi la un arbitraj ostil, de care a avut parte în fiecare meci cu Gloria, umbra condamnatului „Tata Jean” bântuind încă echipa ardeleană, nu doar prin numele acordat arenei locale. Va fluiera un arbitru din zonă, după ce la meciul din Bănie, un alt central ardelean, Robert Dumitru, a „îngălbenit” aproape toată echipa lui Balint. Nu pot evolua astăzi Şerban, Tomic şi Adi Ionescu, accidentaţi, în timp ce stoperul gazdelor, Hlinca, este suspendat. Ieri, Comisia de Disciplină din cadrul FRF trebuia să dea o sentinţă în privinţa dreptului de promovare în Liga I al echipei din Bănie, însă cazul a rămas în pronunţare.

 

Liga a II-a, seria a 2-a, play-off, etapa a 7-a

Gloria Bistriţa – Universitatea Craiova – astăzi, ora 11

Metalul Reşiţa – FC Olt s-a jucat aseară

ASA Tg. Mureş – CSM Rm. Vâlcea astăzi, ora 18

 

Clasament

1. ASA Tg. Mureş       16        9          4          3          20-10   31

2. CS Universitatea     16        8          3          5          21-17   27

………………………………………………………………………………………….

3. CSM Rm. Vâlcea    16        6          5          5          16-14   23

4. Gloria Bistriţa          16        5          6          5          16-16   21

5. Metalul Reşiţa         16        6          3          7          15-18   21

6. FC Olt Slatina         16        2          3          11        7-20     9

1 COMENTARIU

  1. daca ne gasim motive: arbitraje,conspiatii,etc,nu stati mai baieti bine mersi in B bine mersi ca doar voi aveti mare valoare…..

Comments are closed.