Agent de poliţie din Bechet, reţinut pentru luare de mită

9
183

Un agent din cadrul Poliţiei oraşului Bechet a fost ridicat, ieri după-amiază, de ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) şi adus la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Agentul Florin Domozină, de la formaţiunea Rutieră din cadrul Poliţiei oraşului Bechet, a fost prins în flagrant, în comuna Sadova, în timp ce primea un trening şi o pereche de pantofi sport în valoare de aproximativ 800 lei, de la un denunţător. Bunurile respective sunt doar o parte din ceea ce poliţistul a pretins şi primit de la denunţător, în ultimele luni, pentru a soluţiona favorabil un dosar în care cel din urmă era cercetat pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Sătul să tot “cotizeze” la poliţist, omul i-a sesizat pe ofiţerii anticorupţie, care, împreună cu procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au organizat, ieri, flagrantul. Denunţătorul şi agentul de poliţie s-au întâlnit la Sadova şi, imediat după ce a primit treningul şi adidaşii, poliţistul a fost “săltat” şi adus la Craiova, pentru audiere. La finalul acesteia, procurorul de caz a dispus reţinerea poliţistului pentru 24 de ore pentru luare de mită, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

9 COMENTARII

 1. Sunt politisti la Bechet care umbla beti cu masinile de serviciu…fac accidente cu masinile personale (Seat cu nr de Bulgaria) pe la Dabuleni, plimba vagaboante noaptea cu masina institutiei…astia trebuie arestati ptr ca prezinta pericol si denigreaza institutia, nu Sorin care de fapt a cumparat nu a luat mita!

 2. Fratilori DOMO o sa scape sa vedeti voi ca no sa mai treaca nici musca….atunci sa_l vedeti pe adrevaratu DOMO acest om nu era corupt nu te lipeai de el nici macar cu o cafea dar oamenii legi nu vad cine isi face datoria si ci cine nu…Domo tinete tare ca nu mai e mult si vei fi in strada si atunci sa vada ei dosare….

 3. Ba firi”ati ai dracu astia care il criticati pe Sorin!
  Aia care il critica sunt invidiosi pe el ca este un om de nota 100.000.000!
  Nu merita sa fie arestat pentru un nimic!
  DGA-ul sa-i vada pe politistii care fac accidente,conduc beti, umbla cu vagaboantele,nu pe cei care au luat un trening si o pereche de adidasi.
  Treningul si adidasii nu erau mita.Sorin ii platise dinainte nenorocitului aluia care i-a intins flagrantul.
  Rusine DGA!

Comments are closed.