Prinşi în faţa magazinului de unde furaseră

0
211

Trei craioveni au fost prinşi de poliţişti în faţa unui magazin unde tocmai dăduseră „atacul”. Aceştia furaseră peste 1.000 de lei din sertarele casei de marcat, însă au declanşat alarma, aşa că au dat nas în nas cu oamenii legii la ieşire. Acum s-au ales cu dosare penale.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova, în timp ce efectua serviciul de patrulare în zona Complexului „Simplon”, a observat că s-a declanşat sistemul de alarmare al unui magazin situat pe strada „1 Decembrie 1918”. Au ajuns rapid la faţa locului şi au găsit trei bărbaţi în zona uşii de acces în magazin.

Poliţiştii i-au legitimat, stabilind că se numesc Sorin Stăncele (36 de ani), Ionel Mere (31 de ani) şi Nicolae Dumitru (33 de ani), toţi din Craiova şi, pentru că nu-şi justificau prezenţa în zonă, i-au condus la sediul Secţiei. Aici, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că Stăncele şi Ionel Mere, prin forţarea uşii de acces, au pătruns în magazin şi, din sertarele casei de marcat, au sustras 1.195 de lei.

„Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. Pe numele celor trei craioveni poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.