Scandal sfârşit la secţia de poliţie în Valea Roşie

0
70

Doi craioveni de etnie romă au fost încătuşaţi, ieri după-amiază, şi duşi la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova, în urma unui scandal pe care l-au provocat în cartierul Valea Roşie. Poliţiştii au fost solicitaţi prin numărul de urgenţă 112, în jurul orei 15.30, în zona Complexului Vechi din Valea Roşie, de mai mulţi locatari care reclamau faptul că o familie de romi tulbură liniştea şi ordinea publică provocând scandal în stradă.

Un echipaj de poliţişti de la Secţia 3 Craiova a fost trimis la faţa locului, a încercat să-i potolească pe scandalagii, însă aceştia au devenit recalcitranţi, au refuzat să se legitimeze şi chiar au devenit violenţi. Poliţiştii au mai cerut întăriri, i-au imobilizat pe Sorin Cîrstână, de 29 de ani, zis Bobi şi pe fratele acestuia, Marius, în vârstă de 20 de ani, şi i-au dus la sediul unităţii pentru cercetări.

„În cauză s-a întocmit dosar penal şi se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.