Maşinile de pe strada „Madona Dudu”, incendiate de o persoană fără adăpost

0
603

Poliţiştii Secţiei 1 Craiova, în baza imaginilor video surprinse de sistemul de supraveghere montat în zonă, au reuşit să identifice şi să prindă persoana care a incendiat cele două autoturisme – un Opel şi un Peugeot – parcate pe strada „Madonna Dudu” din municipiu. Potrivit IPJ Dolj, este vorba despre o femeie de 30 de ani, Lina Constantin, persoană fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihiatrice. Aceasta a fost internată la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova şi este cercetată pentru comiterea  infracţiunii de distrugere.

 „Persoana în cauză a fost identificată şi condusă la sediul Secţiei 1 Poliţie Craiova, pentru audieri, ulterior fiind internată la Spitalul de Neuropsihiatrie din municipiu. Cercetările sunt continuate în cauză sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere”, a precizat subcomisar Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. Femeia a fost internată în mai multe clinici de specialitate, ultima fiind la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Jebel, din judeţul Timiş.

Reamintim că, duminică dimineaţa, în jurul orei 04.15, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism Opel, pe strada „Madona Dudu”, din municipiul Craiova. Două echipaje de pompieri au fost trimise la faţa locului, iar când au ajuns, cadrele ISU Dolj au constatat că incendiul se propagase la încă un autoturism, marca Peugeot, parcat foarte aproape de cel care luase foc primul. În urma incendiului, primul autoturism a fost distrus în proporţie de 70%, iar cel de-al doilea în procent de 30%.