Înscrieri la Concursul „Drumul spre celebritate”

0
440

Tinerii pianisti, profesionisti sau iubitori ai intrumentului cu claviatură, sunt invitati să se înscrie la cea de-a X-a ediție a Concursului „Drumul spre celebritate”. Competiția este organizată de Asociaţia “Pro Valores” și se va desfăşura în perioada 25-27 octombrie 2019, în spaţiile încărcate de istorie şi frumuseţe ale Palatului Mogoşoaia.

În acest an, concurenții vor fi împărțiți pe 14 grupe de vârstă și în două mari categorii: profesioniști și iubitori ai pianului, iar în juriul de specialitate se regăsesc nume importante ale artei sunetelor.

Trofeul poată numele marelui pianist și compozitor Dan Mizrahi. Competitorii au însă și alte șanse de afirmare. „Drumul spre celebritate” este singura confruntare muzicală din România care, în afara unor premii în bani, creează oportunitatea de promovare a tinerilor muzicieni, câștigătorul trofeului fiind invitat să susţină un concert în cadrul stagiunii 2019-2020 a Orchestrei de Cameră Radio (sala Radio), precum şi recitaluri pe scene importante. Totodată laureații la cele 14 categorii de vârstă vor putea evolua în cadrul unor gale care se vor desfășura în diverse spații culturale din țară.

Regulamentul complet și condițiile de înscriere sunt disponibile pe https://www.asociatiaprovalores.ro/drumul-spre-celebritate-regulament/