Liviu Dragnea: În doi ani, se va pune la punct o reţea de colectare şi depozitare a produselor agricole

0
102

lubeniteRomânia trebuie să iasă într-un timp rezonabil de ani din stadiul în care vinde producţia agricolă de la capul tarlalei, dar care ulterior se întoarce sub formă de biscuiţi şi alte dulciuri, susţine preşedintele PSD Liviu Dragnea.

“Într-un timp rezonabil de ani, România trebuie să iasă din stadiul în care vinde producţie agricolă de la capul tarlalei, o iau marii traderi, o vând afară şi se întoarce la noi ca biscuiţi, pufuleţi şi alte dulciuri. Prin fondul suveran de dezvoltare şi investiţii avem în plan să se investească în reţeaua de prelucrare pentru a creşte valoarea adăugată şi să avem într-un termen rezonabil de ani circuitele integrate, de la producţia agricolă până la produsul finit de pe raft. Nu este un proces uşor, dar este un obiectiv major al nostru, şi când vom ajunge acolo, România va fi una dintre cele mai dezvoltate ţări din UE din acest punct de vedere”, a declarat, marţi, liderul PSD, Liviu Dragnea.

Acesta a precizat că se va pune la punct în cel mult doi ani de zile o reţea de colectare, depozitare şi vânzare a producţiei agricole.