BRD Finance MasterCard: Parteneriate cu Eni România şi RIN Hospitality

0
106

BRD Finance va încheia în curând parteneriate cu Eni România şi RIN Hospitality, care vor oferi avantaje exclusive posesorilor de carduri MasterCard. Beneficiile vin în completarea programului actual “Rate cu 0% dobândă”, aflat în plină extindere a numărului de parteneri acceptanţi.

BRD Finance şi-a extins recent reţeaua de parteneri cu încă doi membri: Eni România şi RIN Hospitality, care vor oferi clienţilor mai multe avantaje la utilizarea cardurilor de credit. Beneficiile oferite vin în ajutorul clienţilor care îşi planifică vacanţa şi doresc să îşi gestioneze mai eficient bugetul sau doresc să îşi petreacă timpul liber într-un mod plăcut. « Astfel, posesorii de carduri Carrefour MasterCard beneficiază de 20% reducere în Water Park-ul RIN, precum şi de 20% reducere la cazarea în RIN Airport Hotel, la plata prin card. În plus, pentru a minimiza costurile de deplasare în perioada concediului, prin programul “Rate cu 0% dobândă” toţi posesorii de carduri MasterCard pot achita în  în trei rate 0% dobândă plinul de combustibil sau alte cumpărături din staţiile de servicii Agip participante », se precizează într-un comunicat de presă remis de BRD. Promoţiile sunt disponibile la plata prin card şi sunt valabile până la finele lunii. Unul din cele mai importante avantaje ale programului “Rate cu 0% dobândă” este acela că permite, în orice moment al rambursării, plata parţială a unei rate, fără acumularea de restanţe, suma rămasă urmând să fie achitată comod, prin plata în sume minime obligatorii, începând de la 22 lei/luna.


Despre BRD Finance IFN S.A.

Este membră a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Société Générale şi beneficiază de experienţa internaţională a Grupului în acordarea creditelor de consum. Compania este activă pe piaţa românească din aprilie 2004, devenind rapid liderul pieţei creditelor de consum. BRD Finance administrează în prezent o gama diversificată de produse şi servicii financiare, oferind credite de consum, carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale.