Trio de poveste la Teatrul „Colibri”

0
149


Trei zile de spectacole la Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri”! Publicul este așteptat astăzi, de la ora 18.00, la spectacolul „Eu sunt Shakespeare”, de Alina Nelega, în regia lui Gavril Cadariu, cu scenografia semnată Oana Micu (costume, păpuși) și Tiberiu Toitan (decoruri). Atmosfera magică, plină de culoare și umor este adusă în scenă de actorii Alla Cebotari, Cosmin Dolea, Oana Stancu, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea, Emanuel Popescu, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Adriana Ioncu și Alis Ianoș.

Mâine, 24 mai, va fi prezentat, începând cu ora 18.00, spectacolul „Inimă de piatră”, după W. Hauff, pe un scenariu și în regia lui Cristian Pepino, scenografia Cristina Pepino, pe muzica lui Dan Bălan. Din distribuţie fac parte actorii Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru și Iulia Cârstea.

Duminică, 25 mai, de la ora 11.00, publicul întâlnește „Cântăreții din Bremen” într-o dramatizare de Patrel Berceanu după Frații Grimm, în regia artistică a lui Valentin Dobrescu, pe muzica lui Alin Macovei-Moraru, în scenografia Mirelei Tofan. Personajele de poveste prind viață în interpretarea actorilor Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Iulia Cârstea, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu și Alla Cebotari.