Programul Teatrului „Colibri” în perioada următoare

0
408

Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” își anunță publicul că nu sunt programate spectacole în weekendul 27-28 aprilie, iar agenția de bilete va fi închisă începând de joi, 25 aprilie, până miercuri, 1 mai 2019, urmând să își reia programul normal joi, 2 mai, astfel: de luni până sâmbătă, între orele 10.00-19.00, iar duminica, în intervalul 10.00-13.00.

Spectacolele se vor relua în primul weekend al lunii mai. Cei mici se vor bucura sâmbătă, 4 mai 2019, ora 18.00, de „Povestea celor trei purceluși”, teatru interactiv, vesel și educativ, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, pictură Iulia Goanță, desen afiș Ioana (7 ani) și Andrei (6 ani) Popescu. Cei doi actori devin parteneri de scenă cu micii spectatori, se vor juca împreună, vor descoperi cât este de sănătoasă reciclarea și ce decoruri și păpuși frumoase pot fi construite din cartoane.

Duminică, 5 mai 2019, la ora 11.00, este programat spectacolul „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor”, adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia îi aparține Iuliei Goanță, iar Alin Macovei-Moraru este autorul muzicii.

Biletele costă 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. După ora de începere a spectacolului accesul în sală nu mai este permis!