AIESEC Craiova și-a mărit echipa cu 15 studenţi

0
194

AIESEC Craiova se bucură să le ureze bun venit celor 15 studenți curajoși care s-au alăturat celei mai frumoase echipe de tineri dornici sa aducă o schimbare în societate.

Perioada de recrutare a început pe data de 18 martie și s-a încheiat pe 5 aprilie. Scopul recrutării a fost acela de a ne mari echipa și astfel să le oferim cea mai frumoasă experiență tinerilor care doresc să se dezvolte atât personal cât și profesional.

Procesul de selecție s-a desfășurat la Casa de Cultură a Studenților iar în acest weekend, noii membri au luat parte la seminarul de inducție care s-a desfășurat la Facultatea de Agronomie unde au avut ocazia să înțeleagă mai bine organizația și să cunoască restul membrilor iar noi am fost foarte încântați să vedem cât de curioși sunt, deoarece au fost foarte implicați la sesiuni.

Andra Anghel, noul membru al organizației ne-a mărturisit motivul pentru care s-a înscris în AIESEC dar și impresiile seminarului de inducție: “Unul din motivele pentru care mi-am dorit să-mi încep studenţia cât mai repede a fost gândul de a face parte din echipa AIESEC Craiova, întrucat ştiam de ceva vreme de aceasta organizaţie si prietenii aporpiaţi mi-au recomandat sa incerc această experienţă. Cu prilejul acestei inducţiei am ajuns sa cunosc mai bine atât membrii vechi,cât si membrii noi AIESEC prin intermediul discuţiilor deschise si al activitaţilor interactive. De asemenea, am aflat si detaliile organizaţionale ale asociaţiei si mai ales care este activitatea departamentului  pentru proiectelor sociale internationale în care am fost repartizată. Mă bucur că prin intermediul acestor activitaţi am invăţat multe lucruri şi am cunoscut oameni interesanţi  într-un timp scurt şi  îmi pot imagina cât de bine vor decurge  lucurile pe viitor ”.

AIESEC este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. AIESEC este prezentă în peste 2400 de universități, 126 țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.