Real Madrid – Atletico 1-0. Campioana Europei s-a calificat dramatic în semifinalele UCL

0
87

În cel mai bun moment posibil, Real Madrid a pus capăt unei serii de şapte meciuri fără succes în faţa rivalei locale. În al doilea episod din reeditarea finalei de anul trecut, “galacticii” au învins-o la limită pe Atletico, scor 1-0, printr-un gol marcat de Chicharito Hernandez, şi s-au calificat în semifinalele UEFA Champions League pentru a cincea oară la rând.

Finala din sferturile UEFA Champions League a avut aceeaşi câştigătoare ca în ultimul act al sezonului trecut.

După egalul alb din tur, Cristiano Ronaldo a ameninţat primul poarta lui Oblak, după un sfert de oră de joc. Replica a venit de la Jesus Gamez, însă Casillas a fost la post.

Până la pauză, tot Cristiano Ronaldo, din lovitură liberă, şi apoi din situaţie unu contra unu cu portarul advers, a fost aproape de gol.

La nici cinci minute de la reluare, Chicharito Hernandez n-a reuşit să prindă poarta din lateral.

Cu un sfert de oră înainte de final, misiunea s-a complicat pentru Atletico, după ce Arda Turan a primit al doilea galben şi a fost eliminat.

În minutul 80, Chicharito a mai irosit o ocazie, înainte de a deveni eroul serii. Cristiano Ronaldo a pasat decisiv în careu şi mexicanul a marcat cel mai important gol al sezonului.

Real Madrid se impune cu 1-0, iar Atletico înregistrază prima dublă din istoria participărilor sale în UCL în care nu reuşeşte să marcheze.