PSD Craiova le-a dus cadouri locuitorilor din Catargiu şi Mofleni

1
62

Preşedintele PSD Craiova, Mihai Fifor împreună cu membrii organizaţiei locale nr. 49 au mers în Joia Mare în cartierele craiovene Catargiu şi Mofleni, unde au împărţit cadouri mai multor familii nevoiaşe. Pe chipurile oamenilor se putea citi adevărata bucurie atunci când deschideau poarta şi vedeau că cineva vrea să stea de vorbă cu ei şi să le asculte păsurile, iar bucuria a fost cu atât mai mare, având în vedere că reprezentanţii PSD nu au venit cu mâna goală, ci cu un pachet consistent cu produse pentru masa de Paşti.

“De fiecare dată în preajma sărbătorilor încercăm să venim către cei care nu se bucură din motive lesne de înţeles. Sunt oameni foarte necăjiţi, care abia reuşesc să mai trăiască de pe o zi pe alta, şi atunci venim aici şi încercăm să stăm de vorbă, să le facem nişte urări şi acolo unde se poate să dăm şi un pachet cu diverse produse. În felul acesta vrem să arătăm că nouă ne pasă de ceea ce se întâmplă cu ei. Putem să vorbim despre români fericiţi, despre o Craiovă minunată, dar realităţile, din păcate, sunt cu totul altele şi cred că oamenii le simt mai mult în restul zilelor. Nu am venit să facem politică în Mofleni, am venit să stăm de vorbă cu oamenii, să vadă că suntem aproape de dumnealor şi că putem să fim oameni pe care se pot baza atunci când au probleme. Noi culegem probleme locuitorilor din cartierele craiovene şi prin consilierii noştri municipali încercăm să le facem cunoscute în Primărie şi încercăm să le rezolvăm. 18 familii din cartierele Mofleni şi Catargiu, oameni cu probleme pe care am dorit să îi cunoaştem, vor primi din partea noastră câte un pachet pentru masa de Paşti. O să venim şi în perioada următoare la ei, pentru că nu numai când e sărbătoare baţi în poarta omului şi nu numai când e campanie electorală vii să îi asculţi problemele”, a declarat Mihai Fifor, preşedintele PSD Craiova.

 

1 COMENTARIU

  1. Felicitari tuturor celor care fac ceva pentru oameni! Sa nu uitam ca sunt concetateni de-ai nostrii si au nevoie de noi!
    Dumnezeu sa ne ajute!

Comments are closed.