Reacţiile alb-albaştrilor după victoria cu Rapid

0
217

În urma victoriei cu Rapid, scor 1-0, care întrerupe seria negativă ce dura de 7 meciuri,  Universitatea Craiova urcă momentan pe locul 4, cu 35 de puncte, la numai 3 puncte de primul loc de play-out. La final, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a declarat:

„Am fost îngrijorat la început de situația noastră, pentru că am avut o perioadă foarte grea. Sunt bucuros pentru jucători pentru că au reușit să joace 90 de minute. Am avut momente foarte bune, păcat că nu am reușit să mai marcăm un gol. Rapid rămâne în continuare surpriza acestui campionat, cu jucători foarte buni. Eu sunt obișnuit cu Ivan, pentru că îl văd în fiecare zi, știu ce poate, ce calități are. Și-a făcut o operație la gingie, și la el a fost 50-50 dacă joacă… Merită lăudat. Încercăm în fiecare zi să îi punem pe picioare și să revenim la forma cea mai bună. M-aș bucura ca Elvir Koljic să marcheze în fiecare meci, pentru că are calitățile necesare, are simțurile de atacant și tehnica necesară să marcheze. Noi ne așteptăm foarte mult de la el, pentru mine e un jucător foarte important. Despre transferuri, eu am o discuție cu Marian Copilu, cu domnul Rotaru, știm exact ce ne trebuie, avem problema cu Houri care va lipsi tot sezonul, problema cu Găman, Ante s-a accindetat și el. Sperăm să ne întărim. Nu a fost nicio tactică, ne-am antrenat în grupe, unii după-amiaza, unii seara. Noi ne-am dorit să amânăm acest meci, dar nu s-a putut”.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a declarat: “E o victorie meritată și muncită, având în vedere condițiile în care a fost obținută. A fost incertitudine mare cu COVID, cu jucătorii pe care îi recuperăm, jucătorii au fost cu pregătirea în salturi. Toată lumea este foarte mulțumită pentru cele trei puncte, o victorie împotriva unui adversar direct pentru play-off. Pregătirea la multe echipe a fost influențată de tot ce s-a întâmplat în jurul nostru. N-ai ce să faci, e greu de controlat. E bine că am ieșit cu o reacție pozitivă. N-a fost ușor pentru nimeni să susțină efortul în această seară. Mai este timp pentru transferuri, probabil că se vor mai realiza. Degeaba vrem jucătorul x, y, dacă este inabordabil. Marian Copilu a venit bine, cu rezultatul de la CFR, 1-0. E bine dacă îl implementează și la noi, prezența lui a fost cu noroc. Craiova trebuie să urce mai mult, nu este un loc care să ne mulțumească, la pretențiile noastre. E loc de mai bine”.